14 tipuri de concedii si regimul juridic si fiscal.

14 tipuri concediioferta saptamaniiteste de angajare47 teste angajare
14 tipuri de concedii si regimul juridic si fiscal.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Orice specialist in HR e nevoit sa lucreze zilnic cu situatii noi si neprevazute din aria resurselor umane. Cand vorbim de concedii, discutam mai jos de nu mai putin de 14 tipuri de concedii si de regimul juridic si fiscal aferent. 
 
Am pregatit astfel, in OFERTA SAPTAMANII (50% REDUCERE) un GHID PRACTIC exceptional:  14 tipuri de concedii. Regim juridic si fiscal! 
 
 
Lucrarea va prezinta solutii complete si 100% actuale pentru orice tip de concediu. Indiferent ca este vorba despre un concediu medical, de risc maternal, pentru cresterea si ingrijirea copilului, de un concediu fara plata sau de odihna – aici gasiti raspunsul dorit.
 
ATENTIE! Contine informatii detaliate referitoare la concediul pentru carantina: Ordin al Directiei de sanatate public din 26 februarie 2020 privind Instructiunile pentru eliberarea concediilor medicale in caz de carantina, conditiile in care se acorda, cuantumul indemnizatiei, intrebari si raspunsuri.
 
Sunt nu mai putin de 14 tipuri de concedii prevazute in legislatie, fiecare cu propriile caracteristici, proceduri, capcane. Si, cand avem de-a face cu un domeniu atat de vast, este clar ca apar neclaritati si, implicit, greseli pe care inspectorii ITM de-abia le asteapta. 
 
 
Cele 14 tipuri de concedii sunt:
 
1. Concediul de odihna
2. Concediul pentru formarea profesionala
3. Concediul fara plata
4. Concediul medical
5. Concediul de risc maternal
6. Concediul de maternitate
8. Concediul pentru cresterea copilului
9. Concediul pentru ingrijirea copilului bolnav
10. Concediul pentru ingrijirea copilului cu dizabilitati
11. Concediul medical pentru accident de munca sau boala profesionala
12. Concediul pentru evenimente deosebite
13. Concediul pentru carantina
14. Concediul de acomodare
 
 
14 tipuri de concedii, 14 surse de probleme.
 
Este vorba despre probleme pentru dvs., managerul de Resurse Umane, obligat sa puneti in ordine adeverinte si certificate medicale, sa numarati zilele de concediu cuvenite, sa calculati indemnizatiile care trebuie platite – totul cu acoperire perfect legala, pe baza actului normativ potrivit si interpretat asa cum il interpreteaza inspectorii ITM. 
 
Ghidul pe care l-am pregatit este o lucrare completa, care va transforma intr-un specialist imun la orice truc al inspectorilor ITM veniti in control!
 
In plus, pe stick gasiti cele mai frecvente situatii practice (legate de concedii) cu care va puteti confrunta, precum si solutiile aferente. 
 
Atentie, alaturi de acest GHID intra in oferta si alte 2 lucrari de specialitate UTILE in activitatea de zi cu zi: 33 instrumente vitale pentru un management de succes + Teste de angajare, evaluare si motivare. 47 Teste utilizate de profesionistii din toata lumea!
 
 
Aceste lucrari sunt considerate de specialisti cele mai bune surse de informatii in contextul legislativ actual. Si asta deoarece ele ofera solutii complete si actualizate pentru absolut toate situatiile neclare create de modificarile legislative majore intrate in vigoare in ultima perioada.
 
Iar avantajul dvs. este ca le puteti achizitiona ACUM la pachet, in cadrul unei oferte speciale care va permite sa economisiti 160 lei!
 


 

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
14 tipuri concediioferta saptamaniiteste de angajare47 teste angajare

Data aparitiei: 18 Octombrie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

14 tipuri de concedii si regimul juridic si fiscal. Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Detasare salariat. Statul in care se platesc contributiile socialeIntrebare: In cazul in care avem un salariat detasat in UE de 5 ani de zile cu reinnoire detasare la 6 luni, unde trebuie sa ii fie declarate taxele, in Romania sau in tara unde isi desfasoara activitatea, tinand cont de Articolul 12 Reguli speciale in care se mentioneaza: (1) Persoana care desfasoara o activitate salariata intr-un stat membru, pentru un angajator care isi desfasoara in mod obisnuit activitatile in acest stat membru, si care este detasata de angajatorul respectiv in alt stat membru pentru...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Certificat medical cod 08. CASS ianuarie - aprilieIntrebare: OUG 34/2024 care intra in vigoare incepand cu data de 12 aprilie prevede eliminarea CASS CM 08 Intrebarea mea este: Daca am o salariata care a beneficiat de CM 08 din data 27.12 2023 (CM initial dec 2023) pana la data de 30.04.2024 (perioada de acordare inceteaza dupa data de 12.04.2024), conform Oug 32 trebuie sa ii fac recalculul indemnizatiei nete (sa nu mai retin CASS) pentru perioada ian-martie? Pentru luna aprilie nu retin CASS.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]