Acord de 10 milioane lei incheiat de Casa Nationale de Pensii pentru servicii de tratament balnear

Ioana Pavel
Ioana Pavel
14 Septembrie 2020
14 Septembrie 2020
Ioana Pavel
Ioana Pavel
casa nationala pensii publicetratament balnear
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) a incheiat un acord cadru de achizitie de servicii de tratament balnear, cazare si masa pentru beneficiarii biletelor eliberate de institutie in perioada 2020-2022, prin casele teritoriale de pensii pe statiunea Sangeorz, valoarea contractului fiind de pana la 10.057.608 lei, fara TVA.
 
Contractul a fost atribuit Hebe SA si a fost incheiat pe o perioada de 29 de luni, potrivit unui anunt postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), citat de Agerpres.
 
"Principalele afectiuni pentru care se efectueaza tratament sunt: reumatismale, cardiovasculare, digestive, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ginecologice, alte afectiuni. Autoritatea contractanta va atribui un acord cadru pentru statiunea Sangeorz, unuia sau mai multor operatori economici si ulterior contracte subsecvente numai cu respectarea conditiilor cantitative, tehnice si financiare stabilite in acordul cadru, pentru fiecare agent economic in parte", se arata in document, potrivit sursei amintite.
 
Astfel, numarul minim de bilete/acord cadru este de 1.870, iar numarul maxim de 5.610. Totodata, valoarea minima a acordului cadru este de 3.433.320 lei, iar valoarea maxima este de 10.299.960 lei.
 
Sangeorz-Bai este un oras-statiune care se afla in N-E judetului Bistrita-Nasaud, care beneficiaza de numeroase bogatii naturale, izvoare de apa minerala si atractii turistice. Statiunea se afla in regiunea Transilvaniei si are izvoare de ape minerale bicarbonatate, clorate, sodice, calcice, magneziene. In curele balneare se mai folosesc si namolurile minerale si mofetele. Specialistii sunt de parere ca apele minerale de aici sunt recomandate pentru tratamentul bolilor aparatului digestiv, afectiunilor hepato-biliare, bolilor metabolice si nutritionale, dar si al afectiunilor reumatismale, aminteste sursa citata.
 
Statiunea Sangeorz-Bai are in dotare instalatii pentru efectuarea procedurilor de electroterapie si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, impachetari cu namol mineral cald si cu parafina si sali de gimnastica medicala si de fitness.
 

NOUTATI din Legislatia muncii

NOUTATI privind CONCEDIILE aduse prin Legea 283


De ce trebuie sa acordati o atentie deosebita concediilor?

Pentru ca sunt nu mai putin de 17 tipuri de concedii prevazute in legislatie, fiecare cu propriile caracteristici, proceduri, capcane. Si, cand avem de-a face cu un domeniu atat de vast, este clar ca apar neclaritati si, implicit, greseli pe care inspectorii ITM de-abia le asteapta.

Vezi AICI cele 17 Tipuri de concedii. Regim juridic si fiscal >>


 

 

Atentie!

Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 

Descarcati raportul GRATUIT
“Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie!
Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]