Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (334); ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (242); inspector (referent) resurse umane (189); bucatar (185); competente cheie - comunicare in limba romana (182); operator introducere validare si prelucrare date (171); agent de securitate (140); contabil (135); frizer, coafor, manichiura, pedichiura (106); lucrator in structuri pentru constructii (102).
Judetele in care, in luna octombrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (287 persoane), Dolj (280 persoane), Mures (225 persoane), Bucuresti (168 persoane), Bihor (156 persoane).
Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domiciliul sau resedinta (http://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.
Formare profesionala sau munca suplimentara? Ce trebuie sa stie angajatorii
Hartuirea si discriminarea la locul de munca Legislatie explicata si studii de caz
Orele suplimentare si munca in zi de repaus
Legis Plus Legislatia Muncii
Incepem prin a mentiona ca potrivit art. 196 alin. (1) din Codul muncii participarea la formarea profesionala poate avea loc la initiativa angajatorului sau la initiativa salariatului.
De asemenea, art. 197 alin. (1) din Codul muncii stabileste ca in cazul in care participarea la cursurile sau stagiile de formare profesionala este initiata de angajator, toate cheltuielile ocazionate de aceasta participare sunt suportate de catre acesta...mai multe despre formarea profesionala >>>