In ce domenii se vor putea specializa participantii?
Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert – 219 persoane; ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie – 150 persoane; lucrator in structuri pentru constructii – 146 persoane; competente in limba romana – 121 persoane; ingrijitor batrani la domiciliu – 118 persoane; agent de securitate – 140 persoane; frizer, coafor, manichiura, pedichiura – 104 persoane; inspector (referent) resurse umane – 101 persoane; lucrator in cresterea plantelor – 95 persoane; zidar, pietrar,tencuitor – 90 persoane.
Judetele in care, in luna noiembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Mehedinti (182 persoane), Bucuresti (168 persoane), Brasov (162 persoane), Dambovita (154 persoane), Bihor (142 persoane).
Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta (http://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.
Portal Codul Muncii
Ghidul angajatului Codul muncii in interesul tau
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
40 Modele de Regulament Intern
Formare profesionala sau munca suplimentara? Ce trebuie sa stie angajatorii
Salariatii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare profesionala in conditiile art. 197 alin. (1) din Codul muncii, nu pot avea initiativa incetarii contractului individual de munca pentru o perioada stabilita prin act aditional.
Angajatorul are obligatia sa formeze profesional salariatii iar salariatii au dreptul sa fie formati profesional. Daca formarea profesionala este realizata in afara programului sau in zilele de repaus saptamanal...citeste mai multe despre formarea profesionala la locul de munca >>>