Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta

codul munciiconsilier codul muncii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Specialistii Rentrop & Straton atentioneaza! Anul acesta, Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta.

"De 18 ani suntem pe birourile dvs., cu informatii specializate de legislatia muncii

Si nu numai pe birou, suntem pe ecranul calculatorului, suntem la telefon si uneori ne-am si intalnit. Anul acesta Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta.

Am fost alaturi de dumneavostra, zi de zi, am fost intotdeauna primii care v-au adus cele mai noi modificari in Legislatia Muncii!

In fiecare an am lucrat zi si noapte pentru a va livra „la cald” toate interpretarile si toate studiile de caz care au derivat din aceste modificari legislative.

In toti acesti ani Rentrop&Straton a fost si continua sa fie un „icebreaker ship” – propunand mereu solutii inovatoare, niciodata incercate pana acum.

Comunicarea online cu abonatii, actualizarea lunara, semnele grafice, elaborarea cuprinsului in functie de semnalele primite de la abonati – constituie tot atatea premiere intre lucrarile de pe piata de informatie specializata.", amintesc specialistii.

In aceasta perioada a anului, Consilier Codul Muncii este la oferta speciala. Cu siguranta doriti sa cunoasteti aceasta oferta. Merita din plin. Este un instrument de lucru pe care cativa dintre cei mai buni specialisti din domeniu l-au realizat, finisat si imbunatatit de-a lungul timpului ca dvs. sa munciti eficient si corect.

Oferta de sarbatori la Consilier Codul Muncii>>>


2 motive pentru care aveti nevoie de Consilier Codul Muncii:

Maxima rapiditate in rezolvarea problemelor dvs. legate de raporturile de munca. Instrumentul de lucru pe care-l aveti acum la-ndemna va ofera informatie de calitate intr-un limbaj clar, simplu de asimilat si aplicat!

100% Practic! Aplicabilitate imediata!  - Consilier Codul Muncii este ghidul care va ofera solutia cautata in 2 pasi si 3 miscari. Cazurile practice dezbatute va arata clar de ce trebuie sa va feriti. Sfaturile, recomandarile si atentionarile va traseaza drumul corect pe care trebuie sa-l urmati pentru a respecta legea. In plus, modele de documente importante va stau la dispozitie impreuna cu indicatii de completare corecta, pentru rezolvarea rapida a problemlor de formularistica cu care va confruntati.

Oferta de sarbatori la Consilier Codul Muncii>>>
(Probabil cea mai buna investitie pentru anul care vine)



de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
codul munciiconsilier codul muncii

Data aparitiei: 03 Decembrie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]