Vanzator ambulant de produse alimentare
I. Identificarea postului
1. Numele si prenumele titularului: ............
Orele suplimentare si munca in zi de repaus
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca
Legis Plus Legislatia Muncii
2. Denumirea postului: Vanzator ambulant de produse alimentare
[Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR.]
3. Pozitia in COR / Cod: 911101
[In cazul in care denumirea postului din firma dvs. nu se regaseste in COR, va trebui sa treceti codul din COR pentru denumirea cea mai apropiata din punct de vedere al sarcinilor si responsabilitatilor.]
4. Departamentul / locatia: Comert
[Repartizarea se va face conform marimii, specificului si organigramei firmei.]
5. Nivelul postului: Executie
6. Relatii ierarhice (control, indrumare, posturi supervizate):
Se subordoneaza Patronului
[Pentru punctele 4, 5 si 6 se va tine cont de marimea, specificul si organigrama firmei.]
II. Descrierea postului
1. Scopul general al postului
Ocupantul postului vinde produse alimentare, exercitandu-si meseria in diferite locuri, in general in parcuri si pe strada.
[In functie de marimea, specificul si organigrama firmei, scopul poate diferi. Scopul postului se va regasi detaliat in obiectul contractului definit in CIM semnat de parti.]
2. Competente personale:
? • sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.);
? • sa nu aiba antecedente penale
? • sa fie apt din punct de vedere medical
3. Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului ... continuarea pe www.PortalCodulMuncii.ro