Este vorba despre cea mai noua, adica REVISAL 6.07, iar in acest context Inspectia Muncii a actualizat ghidul "Raspunsuri la situatii frecvente ce pot aparea in timpul utilizarii aplicatiei Revisal, sau a portalului online ReGES."
In acest fel, managerii HR si angajatorii vor fi la curent cu toate situatiile care pot aparea de acum incolo si de asemenea vor avea la indemana raspunsurile necesare...iata totul despre noul versiune REVISAL 6.0.7 aici >>>
"In urma instalarii ultimei versiuni Revisal 6.07, in data de 04.06.2019, am constatat ca au fost modificate functia de sofer autocamion/masina mare tonaj in cea de conducator auto transport rutier de marfuri. Cum procedez ca sa pun in acord functia din CIM cu cea din Revisal, intocmesc decizii de constatare redenumire functie in baza Ordinului 635 / 2019 sau acte aditionale? Cu ce data pot face modificarile, avand in vedere ca in Revisal noua functie imi apare de la data de 01.05.2019?"
Diurna legala in Romania si in strainatate
Ghid practic privind munca desfasurata de cetatenii non-UE pe teritoriul Romaniei
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
Este demn de mentionat inca de la inceput ca potrivit art. 17 alin.(5) din Codul muncii, orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
ATENTIE!
In situatia expusa modificarea are loc in puterea legii si nu in baza acordului partilor. Prin urmare, NU se incheie act aditional ci decizia angajatorului de constatare a acestei modificari legislative.
In contractele individuale de munca incheiate dupa intrarea in vigoare a Ordinului nr. 635/2019, se va mentiona noua denumire. In aplicatia Revisal trebuie sa efectuati o corectie in sensul ca veti corecta functia cu functia corecta conform Ordinului 635/2019.
Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea (art. 4 alin. (4) din HG 905/2017).
Un raspuns oferit de expertii de la PortalCodulMuncii >>>