Tendinte in recrutarea de talente in domeniul tehnologiei digitale. Competente ravnite de angajatori

itrecrutare itrecrutare profesionisti ittehnologie digitala
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Stim cu totii ca unul dintre domeniile in care se cauta din ce in ce mai multi profesionisti este cel IT. Insa asta nu este tot. Se cauta si programatori, insa si designeri. Se cauta specialisti in JAVA, in MySQL si administrare de baze de date, in Perl si in securitate cibernetica. Sunt la mare cautare si dezvoltatorii .net si specialistii in "Internetul Lucrurilor", cunoscut din engleza ca "Internet of Things". Aici discutam despre tehnologiile care permit diferitelor echipamente si sisteme sa comunice intre ele prin intermediul Internetului, conectand obiecte precum telefoane inteligente, televizoare cu acces la Internet, automobile, echipamente electrocasnice sau diverzi senzori industriali.

Certificarile CISCO, Linux, Microsoft sau Oracle sunt cateva dintre cele mai valoroase posesii la CV pentru orice profesionist din domeniul tehnologiei digitale.


Conform unui Raport PwC realizat anul trecut,  iata care sunt tehnologiile digitale de importanta majora pentru organizatiile romanesti:

- Tehnologiile mobile pentru implicarea clientilor

- Securitatea cibernetica

- Analiza datelor si extragerea informatiilor relevante


- "Internetul lucrurilor" (tehnologiile care permit diferitelor echipamente si sisteme sa comunice intre ele prin intermediul Internetului, conectand obiecte precum telefoane inteligente, televizoare cu acces la Internet, automobile, echipamente electrocasnice sau diverzi senzori industriali)

- Accesorii digitale portabile

- Procese de afaceri bazate pe colaborare sociala

- Cloud computing

- Baterii si tehnologii de alimentare

- Robotica

- Imprimare 3D


"Liderii organizatiilor de succes sunt pe deplin convinsi de faptul ca investitiile in tehnologiile digitale, mai ales cele care imbunatatesc experienta oferita clientilor, creeaza valoare adaugata pentru afacere. Iar pentru a gasi cea mai buna modalitate prin care tehnologia eficientizeaza activitatea operationala si aduce companiile mai aproape de clienti, directorii generali sunt dispusi sa se implice personal si sa sustina activ procesul de migrare spre digital.", se precizeaza in cadrul Raportului PwC "Redefinirea competitiei intr-o piata fara frontiere".

Cu alte cuvinte, daca detineti sau aveti de gand sa castigati specializari in aceste domenii, viitorul se prea poate sa tina cu voi. Discutam despre oferte de locuri de munca extrem de avantajoase, salarii competitive, un mediu de lucru cat se poate de modern si cu oportunitati excelente de mobilitate si dezvoltare profesionala.

Pentru cei care inca nu au veleitati ce tin de tehnologia digitala, timpul nu este pierdut. Mai aveti timp sa va specializati intr-un domeniu care va pasioneaza.

Si cu siguranta este indicat ca alaturi de toate competentele pe care le detineti, indiferent de ce domeniu apartin ele, sa adaugati si competente ce tin de domeniul tehnologiei digitale. Sunt un plus care atrag recrutorii si viitorii angajatori pentru ca reprezinta cele mai valoroase extensii ale angajatilor in prezent si pentru un viitor cat mai sigur.

Sa aveti succes in recrutare!


NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Maria Nicutar


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
itrecrutare itrecrutare profesionisti ittehnologie digitala

Data aparitiei: 25 Ianuarie 2016
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Tendinte in recrutarea de talente in domeniul tehnologiei digitale. Competente ravnite de angajatori Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]