Consilier Legislatia Muncii: Ghid complet privind gestionare

consilier legislatia munciighid gestionare raporturi de muncaRaluca dimitriu consilier legislatia muncii
Consilier Legislatia Muncii: Ghid complet privind gestionare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
 
Stim ca timpul este o resursa extrem de pretioasa pentru dvs., specialistii in resurse umane, venim in ajutorul dvs. cu lucrarea "Consilier Legislatia muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca" este o lucrare cu peste 1.000 de pagini, actualizata permanent, excelent structurata, astfel incat sa puteti identifica in mai putin de 2 minute raspunsul la orice problema concreta cu care va confruntati. Porniti cronometrul!
 
Consilier Legislatia muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca va ofera exact ce va doriti! Solutii complete, strict la obiect, cu temeiuri legale, studii de caz si sfaturi practice!
 
Aceste solutii va sunt oferite de cea mai autorizata voce in domeniul legislatiei muncii din Romania: prof. univ. dr. Raluca Dimitriu. Dna Dimitriu, coordonatoarea lucrarii Consilier Legislatia muncii, este doctor in drept, specializarea dreptul muncii, formator al magistratilor specializati in dreptul muncii in cadrul Institutului National de Magistratura si membru in Consiliul Stiintific al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane.
 
Imensa experienta practica a dnei prof. Raluca Dimitriu in instantele de judecata ii permite sa va dezvaluie nu numai solutii, ci si lucruri putin stiute despre subtilitatile legii si despre consecintele concrete ale acestora.
 
In toate cele peste 1.000 de pagini ale lucrarii „Consilier Legislatia muncii” accentul cade pe procedurile complete de urmat, pe aspectele practice si mai ales pe chestiunile sensibile, pe capcanele care pot fi foarte usor trecute cu vederea.
 
 
Concret, in ce fel va ajuta aceasta lucrare?
 
„Consilier Legislatia Muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca” explica in amanunt si foarte clar fiecare rand din intreaga legislatie a muncii, cu interpretari, proceduri de urmat, implicatii, corelari intre diferite prevederi, capcane de evitat, spete din experienta practica in instantele de judecata a autoarei lucrarii, dna prof. univ. dr. Raluca Dimitriu.
 
„Consilier Legislatia Muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca” va dezvaluie toate subtilitatile care se ascund in spatele formularilor seci ale articolelor din legislatie, subtilitati care, de obicei, devin evidente la primul control ITM sau la primul proces pierdut cu unul dintre angajati, care v-a contestat o decizie in instanta.
 
 
Ce va ofera abonamentul dvs. la Consilier Legislatia muncii?
 
Abonamentul constituie un serviciu unic de informare si consultanta, care va pune la dispozitie:
 
1. lucrarea de baza – stick-ul continand peste 1.000 de pagini de legislatia muncii comentata, cu probleme greu de identificat la prima vedere si cu spete sugestive
 
2. serviciul de ACTUALIZARE a informatiei, timp de 12 luni, gratie unui soft special instalat pe stick
 
3. serviciul de CONSULTANTA personalizata, in scris prin e-mail, pe adresa consilier@rs.ro si telefonic, in fiecare marti in intervalul orar 15.00 – 17.00
 
4. participarea la 4 seminarii online unde puteti adresa intrebari si primiti raspuns de la cel mai bun specialist in domeniu. Profitati inca o data de consultanta pe legislatia muncii, salarizare si HR. Evenimentul online are urmatoarea structura: in prima parte - o prezentare video si in a doua parte - sesiune de intrebari si raspunsuri.
 
5. newsletterul electronic gratuit Expert Legislatia Muncii si HR. Saptamanal, dvs. sunteti primul care o afla, direct de la specialisti! Va atentioneaza asupra ultimelor modificari legislative sau decizii guvernamentale referitoare la Codul muncii.
 
6. Acces la lucrarea in online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet
 
 
• De ce sa riscati ca un detaliu legislativ sau o eroare de interpretare sa va afecteze corectitudinea deciziilor?
 
• De ce sa fiti victima trucurilor inspectorilor ITM?
 
• De ce sa pierdeti bani si timp pretios prin instanta cand un mic pont pe care il gasiti in Consilier Legislatia muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca va poate scuti DIN START de neplaceri?
 
Comandati ACUM! „Consilier Legislatia muncii. Ghid complet privind gestionarea raporturilor de munca” contine informatii detaliate, spete si solutii referitoare la absolut orice subiect legat de legislatia muncii.
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
consilier legislatia munciighid gestionare raporturi de muncaRaluca dimitriu consilier legislatia muncii

Data aparitiei: 24 Septembrie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Consilier Legislatia Muncii: Ghid complet privind gestionare Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Asistent Director GeneralIntrebare: Am nevoie de fisa postului pentru Responsabil Functiune (cod COR 243217), ma poate ajuta cineva?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Stabilire si retribuire posturi intr-o societateIntrebare: Va rog sa imi prezentati baza legala daca o firma cu activitate principala in fabricarea pieselor de autovehicule poate angaja mai multe persoane (5 Manageri financiari si 2 Contabili sefi) pentru aceeasi functie de conducere, avand aceeasi fisa de post, cu atributii similare dar cu salarii diferite.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]