Conform legislatiei in vigoare sunteti, fara doar si poate, detinator sau producator de deseuri. O simpla hartie sau o sticla de plastic aruncate la cos va fac sa deveniti, prin definitie, producator de deseuri. Asadar, acest material va vizeaza in mod direct.
Cel mai recent studiu de piata arata ca 90% dintre companii intampina dificultati in determinarea bazei de calcul pentru contributiile datorate la Fondul pentru Mediu.
Pe fondul modificarilor legislative continue, pericolul amenzilor este iminent, asa ca neglijarea acestor aspecte poate avea repercursiuni nefaste.
Cu ajutorul Consilierului Managementul deseurilor veti evita amenzi de peste 40.000 de lei >>>
Codul Muncii republicat si actualizat la zi
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca
Codul muncii si Legea Dialogului Social
Orice persoana juridica este obligata sa gestioneze corect (conform legislatiei in vigoare) deseurile pe care le detine sau le genereaza.
In acest fel, veti fi la curent cu:
legislatia specifica, explicata si comentata;
ultimele modificari legislative;
formularele editabile si modelele de calcul al contributiilor si al valorificarii deseurilor;
spete si exemple practice pentru aplicarea normelor legislative privind gestionarea deseurilor.
Consilierului Managementul deseurilor te va salva, vezi mai multe detalii GRATUIT >>>
Suntem pe ultimul loc la reciclat in Uniunea Europeana. Ce trebuie sa stii despre managementul deseurilor
In ultimii 200 de ani, populatia Pamantului a crescut cu peste 6 miliarde de suflete, conform celor mai recente statistici. In fiecare an depasim recorduri demografice, asadar fiecare dintre actiunile noastre conteaza!
Cu cat suntem mai multi locuitori ai planetei, cu atat este mai important felul cum tratam mediul inconjurator si ce lasam in urma noastra, ce planeta lasam mostenire urmasilor nostri.
Consilierul Managementul deseurilor cuprinde toate indicatiile necesare pentru ca dvs. sa puteti gestiona corect deseurile pe care firma dvs. le produce sau le detine. Detalii aici >>>