Asa se face ca programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum:
operator introducere, validare si prelucrare date (120), agent de securitate (113), contabil (82), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (82), comunicare in limba engleza (76), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica (70), dulgher, tamplar, parchetar (64), lucrator in comert (59), patiser (56).
Cei mai multi participanti se preconizeaza in judetele: Brasov (154 de persoane), Dambovita (126 de persoane), Harghita (100 persoane), Mures (100 de persoane), Bistrita (96 de persoane).
Cat castiga angajatii din industria serviciilor de afaceri?
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca
Regulamentul intern in avantajul dvs Ghid complet
Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii
Programul flexibil, zilele libere suplimentare si posibilitatea de a lucra de acasa, sunt doar unele dintre beneficiile primite de catre angajatii industriei serviciilor de afaceri din Romania, arata studiul Perspective asupra sistemelor de compensatie si beneficii in Industria serviciilor de afaceri, realizat de catre Asociatia Business Service Leaders in Romania (ABSL).
In ceea ce priveste salariul brut lunar, in domeniile Financiar si Customer Support, acesta incepe de la 3200 de lei pentru un angajat aflat in primul sau an de munca si poate sa ajunga pana la aproximativ 14.000 de lei...citeste mai multe despre salariile celor din industria afacerilor aici >>>