De ce sa ne imprumutam in numele educatiei continue?

Legislatia Muncii
Legislatia Muncii
24 August 2017
24 August 2017
Legislatia Muncii
Legislatia Muncii
imprumuturi rapidedezvoltare personala
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Educatia noastra nu se incheie odata cu studiile pe care le urmam. Educatia este continua, invatam lucruri noi pe tot parcursul vietii si nu devenim suficienti niciodata, setea de cunoastere fiind din ce in ce mai mare cu atat cu cat bem mai cu pofta din pocal. Cursurile, trainingurile, workshopurile si celelalte sesiuni de formare profesionala a adultilor si de dezvoltare personala a oricui trebuie urmate fara doar si poate. Insa aceste programe au un cost, uneori imposibil de acoperit din veniturile curente. Uneori, atunci cand dorim sa participam la curs, avem nevoie de bani mai multi pentru plata taxei, astfel incat cautam sa ne imprumutam.

Cei avizi de cunostinte noi si care realizeaza ca educatia se face si la varsta maturitatii nu vor sa transforme neajunsul intr-o problema personala: nu vor sa se imprumute de la cunostinte. In sprijinul lor vin produse financiare denumite imprumuturi rapide. Acestea au rolul de a rezolva problema de bani pe o perioada scurta de timp, daca se discuta de ordinul a sutelor de lei mai degraba decat de ordinul miilor de lei.
 
Odata ce mecanismul unui astfel de imprumut este deslusit, rezerva de bani devine la indemana si iata cum gandul de inscriere la un curs, oricare ar fi acesta si oricat de mult ar costa, devine din ce in ce mai valabil.
 
O ipostaza in care se poate gasi o persoana este cea de a dori sa urmeze un curs de achizitii publice, de formator, de evaluator sau in contabilitate este aceea in care mai are doua saptamani pana la salariu si trebuie sa plateasca prima rata a cursului sau taxa de inscriere pana maine inclusiv. Daca in alte dati, doritorul renunta din cauza ca nu are la cine sa se imprumute, sau nu are la cine sa se imprumute decat cu o suma modica, de pana intr-o suta de lei, acum are la dispozitie o institutie financiara nebancara de la care poate solicita un credit. Acest credit rapid va ajunge in timp util in contul imprumutatului, astfel ca acel curs poate fi urmat, iar datoria creata se poate stinge la data de salariu.

 Asadar, daca situatia o cere, avem un motiv clar pentru a ne imprumuta in numele educatiei continue: pentru ca este avantajos din toate punctele de vedere.

NOUTATI din Legislatie muncii

Diurna LEGALA. Ce s-a modificat in 2024?


Atentie, au intrat in vigoare 3 acte normative noi! Modificarile sunt majore!

Descoperiti care sunt cele mai frecvente greseli care apar la acordarea diurnei!

Eplicatii detaliate din lucrarea: Totul despre Diurna. Legislatia actualizata la zi. Cazuri practice explicate.

Vedeti AICI Cazuri practice explicate >>


 

 

Atentie!

Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 
Descarcati raportul GRATUIT
“Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]