Modificarea indemnizatiei de crestere a copilului

21 Septembrie 2010
21 Septembrie 2010
indemnizatie de crestere a copilului
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Premierul Emil Boc a afirmat luni (20 septembrie 2010) in plenul Camerei Deputatilor, ca trebuie regandita indemnizatia de crestere a copilului si ca trebuie sa fie redusa “generozitatea” unor indemnizatii.

“Trebuie regandita indemnizatia de crestere a copilului si reducerea generozitatii unor indemnizatii, in directia alinierii lor la standardele internationale, adica trebuie si Romania sa plateasca ceea ce isi permite si Europa sa plateasca.

Adica ceea ce avem ca posibilitate in plan intern, corelat si cu ceea ce se intampla si in Uniunea Europeana din care facem parte, si, nu in ultimul rand, inasprirea in continuare a controlului programelor expuse la frauda si erori”, a mentionat seful Executivului, drept cateva dintre elementele reformei din domeniul asistentei sociale incepute de Guvern.

El le-a mai vorbit parlamentarilor si despre legea salarizarii unitare, precum si despre constructia bugetului pentru 2011. “Legea salarizarii unitare, ce va fi adoptata in aceasta toamna, porneste de la doua elemente-cheie si anume: in primul rand, un numar de bugetari de maximum 1.290.000 pentru 2011 si o masa bugetara de 39 de miliarde de lei. Greul nu a trecut inca si lunile urmatoare vor fi decisive pentru ceea ce inseamna consolidarea reformelor incepute si asigurarea temeiurilor sanatoase pentru cresterea economica din 2011. Subliniez: o crestere economica fundamentata pe productivitate, pe investitii, pe locuri de munca, si nu una pe imprumut si consum, asa cum au promovat-o cei din Partidul National Liberal.”, a explicat premierul.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOUTATI privind CONCEDIILE aduse prin Legea 283


De ce trebuie sa acordati o atentie deosebita concediilor?

Pentru ca sunt nu mai putin de 17 tipuri de concedii prevazute in legislatie, fiecare cu propriile caracteristici, proceduri, capcane. Si, cand avem de-a face cu un domeniu atat de vast, este clar ca apar neclaritati si, implicit, greseli pe care inspectorii ITM de-abia le asteapta.

Vezi AICI cele 17 Tipuri de concedii. Regim juridic si fiscal >>


 

 

Atentie!

Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 
Descarcati raportul GRATUIT
“Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie!
Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]