Google loveste Facebook printr-o noua retea de socializare

retea de socializaresecuritatea informatiilorplatforma de socializareGoogle
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pasul pe care unii specialisti il estimasera nu a intarziat sa apara: detinator al unora dintre cele mai importante platforme online, Google a decis sa isi creeze si o platforma de socializare sub denumirea de Google+.

Reteaua de socializare nou lansata este perceputa ca o incercare evidenta de a lua locul pe care il ocupa in acest moment reteaua Facebook si de a-si mentine suprematia in mediul online, indiferent de sectoarele in care activeaza.

Chiar daca pana in prezent au mai existat astfel de incercari, asa cum a declarat directorul general al companiei, Larry Page, reteaua de socializare Google+ reprezinta cel mai semnificativ efort al companiei de a trece pe primul loc in topul retelelor de socializare.

Asa cum considera Ray Valdes, analist Gartner, aceasta retea isi propune sa obtina fidelitatea utilizatorilor si, in cele din urma, sa incaseze venituri uriase din publicitatea aferenta noii retele de socializare.

Aflata inca in perioada de testare, noua platforma de socializare dispune de o organizare similara cu cea a binecunoscutei retele Facebook, si ofera aceleasi optiuni de distribuire a fotografiilor si a fluxurilor de informatii.

Cu toate acestea, succesul acestei retele este puternic dezbatut de analisti ai tehnologiei moderne. Acestia considera ca o noua platforma are sanse mici sa devina populara, dat fiind faptul ca Facebook se afla inca intr-o perioada de apogeu, insumand nu mai putin de 700 milioane de utilizatori.

Google+ incearca sa se promoveze prin informarea utilizatorilor asupra serviciilor eficiente de protejare a datelor personale si printr-o grija crescuta fata de securitatea informatiilor pe care potentialii utillizatori le detin.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
retea de socializaresecuritatea informatiilorplatforma de socializareGoogle

Data aparitiei: 29 Iunie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Google loveste Facebook printr-o noua retea de socializare Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Spor de fidelitate. Conditii de acordareIntrebare: Se poate acorda sporul de fidelitate in cadru firmei trimestrial daca nu se transmite in Revisal?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Remuneratia minima pentru zilieri aprilie 2024. Mod calcul durata prestare activitateIntrebare: O SRL lucreaza cu zilieri pe caen 5610. Care este remuneratia minima pt zilieri in anul 2024? Cele 90 de zile in care o persoana poate lucra la o firma este pe an calendaristic, adica la 01.01.2024 se ia de la zero evidenta, sau trebuie tinut cont si de lunile anterioare din anul precedent?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]