Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
legislatiamuncii.ro cauta meniu

 

Cum sa va protejati firma prin politici si proceduri GDPR inteligente si eficiente!

manual politici gdprmanual proceduri gdpr 2020protectia datelor
In Romania ni se cere aplicarea Regulamentului 679/2016 cu privire la protectia datelor cu caracter personal, fara a avea insa la dispozitie prea multe norme si bune practici. Documentele ori deciziile autoritatii sunt putine si destul de vagi, lasand la latitudinea fiecarei firme particularizarea propriilor politici de GDPR privind diversele activitati.
 
Dorind sa acopere aceasta lipsa, un grup de specialisti GDPR acreditati, cu experienta directa in implementarea  Regulamentului 679/2016 in firme mari din Romania, va ofera acum lucrarile pe stick: Manual de politici GDPR si Manual de Proceduri GDPR.
 
Unica in domeniul politicilor destinate implementarii GDPR, va pune la dispozitie acum o serie de modele de politici GDPR pentru diverse activitati obligatorii, precum si sfaturi pentru implementarea lor rapida si eficienta.
 
 
MANUALUL DE POLITICI GDPR CONTINE TOTI PASII CARE TREBUIE URMATI PENTRU IMPLEMENTAREA DE POLITICI PRIVIND ACTIVITATI PRECUM:
1. supravegherea video
2. securitatea firmei
3. incidentele de securitate
4. copierea si stocarea datelor
5. utilizarea parolelor
6. confidentialitatea datelor
7. retinerea si stergerea datelor
8. confidentialitatea website-ului
9. utilizarea de cookies
10. arhivarea datelor
11. monitorizarea comunicatiilor electronice
12. schimbul de date cu caracter personal.
 
 
Manualul de proceduri GDPR este UNICUL ghid practic dedicat intocmirii si redactarii imediate, in mod perfect legal, a celor mai importante proceduri GDPR care stau la baza implementarii corecte, conform cerintelor UE,  a sistemului de protectie a datelor personale in firma ta. 
 
Cele 7 proceduri va ajuta la implementarea rapida, corecta si fara batai de cap a Regulamentului European privind Protecia Datelor cu caracter personal.
 
E simplu cand cineva specializat va ghideaza in ceea ce aveti de facut! Mai ales cand vorbim despre lege! Exact acest lucru l-au realizat specialistii nostri in lucrarea Manual de proceduri GDPR.
 
Beneficiezi acum de informatii clare, explicite, privind alcatuirea procedurilor GDPR specifice activitatilor desfasurate in firma dvs. Cu ajutorul lor puteti simplifica si securiza procesul de implementarea a sistemului GDPR cerut de lege.
 
In lucrare gasiti:
  • Procedura de raspuns la drepturile persoanelor vizate
  • Procedura de obtinere/revocare consimtamant
  • Procedura raportare si tratare incidente de securitate
  • Procedura generala de monitorizare
  • Procedura de arhivare si nomenclator arhivistic
  • Procedura de cartografiere a datelor cu caracter personal
  • Procedura de analiza a interesului legitim 
 
BONUS: Primiti 2 documente extrem de importante pentru orice firma care are angajati, dar si clienti. Cele 2 documente va usureaza munca pe care o depuneti pentru implementarea regulamentului:
Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor
Evaluarea de impact privind protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu decizia ANSPDCP nr. 174/2018.
 
 
Cu ajutorul modelelor editabile de proceduri, a explicatiilor, a atentionarilor si a sfaturilor specialsitilor va asigurati ca:
  • respectati intocmai legislatia in vigoare
  • munciti usor si eficient
  • creati un mediu de lucru legal pentru angajatii dvs., evitand conflictele/litigiile de munca
  • asigurati clientilor protectia legala a datelor personale.
 
Alegeti calea inteligenta de a infaptui aceste obiective rapid si fara efort, avand siguranta respectarii legislatiei in vigoare! Pentru aceasta va sta la dispozitie acum lucrarea Manual de proceduri GDPR! Detalii aici!
 

de LegislatiaMuncii.ro


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
manual politici gdprmanual proceduri gdpr 2020protectia datelor

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!


Data aparitiei: 04 Iunie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Cum sa va protejati firma prin politici si proceduri GDPR inteligente si eficiente! Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.
 

 
x
(cel putin 10 caractere)


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Dreptul tatalui la CCC. Mama casnicaIntrebare: Un salariat cu contract de munca pe perioada determinata(muncitor necalificat agricultura) din 09.01.2020 pana in 15.12.2020 urmeaza sa ii nasca sotia cel de-al treilea copil in data de 10.08.2020. Acest salariat lucreaza la noi din data de 09.01.2020, dar are stagiu de cotizare de 12 luni in ultimii 2 ani si vrea sa intre in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani(mentionez faptul ca sotia este casnica, in momentul de fata fiind in intretinerea sotului). Intrebarile mele...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Detasare transnationala. Semnatarii actului aditionalIntrebare: In actul aditional de detasare transnationala, trebuie sa semneze angajatorul, salariatul si entitatea din celalalt stat membru la care urmeaza sa fie detasat salariatul? Solicitam acest raspuns in vederea depunerii documentatiei pentru obtinerea formularului A1.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“CORONAVIRUS - Ghid de MASURI URGENTE pentru Angajatori. Reguli impuse pentru fiecare firma”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Recrutarea si selectia angajatilor. Trucuri si sfaturi de la specialisti
Descarcati GRATUIT raportul special

"Recrutarea si selectia angajatilor. Trucuri si sfaturi de la specialisti"
 

 


 
Angajarea - pasii catre o recrutare de succes
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Recrutarea si selectia angajatilor. Trucuri si sfaturi de la specialisti"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]