Despre Regulamentul Intern (RI) s-a tot discutat, dar cati angajatori si manageri HR realizeaza importanta uriasa a acestui document? De prea multe ori se intampla sa fie acordata o atentie minima unor aspecte extrem de importante, iar RI nu face exceptie in acest sens.
Important:
Regulamentul intern NU se negociaza cu angajatii si nu trebuie sa fie aprobat de sindicat - puteti trece in el ce prevederi doriti, cu conditia ca ele sa nu contravina prevederilor generale ale Codului muncii.
Are valoare de lege si va puteti prevala in instanta de dispozitiile lui daca va aflati in proces cu salariatii sau cu inspectorii ITM. Cu o singura conditie: sa fie alcatuit corect din punct de vedere juridic.
Cum puteti folosi in avantajul dvs. Regulamentul intern al firmei?
Codul Muncii republicat si actualizat la zi
Contributii aferente veniturilor impozabile si neimpozabile in 2024
250 Modele Fise de Post
Portal Codul Muncii
Participati in data de 27 iunie la webinarul Regulamentul intern - principalul aliat al angajatorului sustinut de unul dintre cei mai buni specialisti din Romania in legislatia muncii: prof. univ. dr. Raluca Dimitriu, detalii GRATUITE aici >>>
ATENTIE!
Daca o anumita fapta nu este calificata drept abatere disciplinara nici in lege, nici in CI sau CCM si nici in Regulamentul intern, ea va putea fi sanctionata cu mare dificultate, chiar daca perturba disciplina muncii in unitate!
Tocmai de aceea este important si vital chiar sa fiti INFORMATI cu privire la aceste detalii.
Probleme ESENTIALE la care se va raspunde in cadrul webinarului:
Ce clauze sunt OBLIGATORII in Regulamentul intern si ce clauze sunt recomandabile? detalii AICI >>>
O analiza atenta a acestora si a modului de adaptare la situatia concreta din fiecare firma.
Aspecte privind programul de lucru al salariatilor - in cuprinsul Regulamentului intern.
Reguli privind protectia datelor personale a salariatilor in cuprinsul Regulamentului intern. Regimul comunicarilor private ale salariatilor.
Clauze obligatorii in Regulamentul intern, recent impuse de dispozitiile legale:
programul de reintegrare profesionala la intoarcerea din concediul de maternitate sau de crestere a copilului
conditiile in care femeile care au indeplinit varsta de pensionare pot face cerere de ramanere in activitate pana la 65 de ani, mai multe detalii AICI >>>
Nu RATA acest eveniment IMPORTANT, fii la curent cu cele mai noi modificari, webinarul “Regulamentul intern - principalul aliat al angajatorului” iti vine in ajutor >>>