Premii de excelenta pentru bugetarii care vor avea rezultate deosebite la locul de munca

premii excelenta bugetarilegea salarizarii 2017legea salarizarii unice 2017
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bugetarii incep sa beneficieze de tot mai multe oportunitati la locul de munca, iar cei care vor da dovada de rezultate deosebite ar putea primi premii de excelenta, in acest sens.

Conform unui act normativ care s-ar putea aplica in curand, aceste premii ar putea fi acordate lunar angajatilor din institutiile publice si nu vor depasi doua salarii minime brute, pe economie.

Legea salarizarii unitare ar urma sa ofere multe facilitati si majorari salariale bugetarilor, daca va fi promulgata de presedintele tarii. In proiectul de lege se regasesc precizari legate de premiile si primele pe care le-ar putea primi acesti angajati, care dau dovada de rezultate deosebite la serviciu.

Concret, cei care vor actiona intr-un mod admirabil la locul de munca vor fi recompensati cu bani, cu o suma care nu trebuie sa depaseasca 2.900 de lei, in cursul unui an.

"Premiile de excelenta se pot acorda in cursul anului personalului care a realizat sau a participat direct la obtinerea unor rezultate deosebite in activitatea institutiei/autoritatii publice sau a sistemului din care face parte, a participat la activitati cu caracter deosebit, a efectuat lucrari cu caracter exceptional (...)", se arata in proiectul de lege.

ATENTIE! Suma sporurilor, primelor si indemnizatiilor nu poate sa depaseasca 30% din suma salariilor angajatilor.


Proiectul de lege al salarizarii unitare a fost adoptat cu amendamente


In acest context, Olguta Vasilescu a declarat in cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 3,  ca aceste cresteri trebuie facute in etape, asa ca de la 1 ianuarie vor fi majorari de doar 25%, fata de ce se preconiza. Asadar, va urma ca de abia de la 1 martie 2018 sa fie aplicate celelalte majorari, de pana la 50% pentru cadrelele didactice si de aproape 100% pentru personalul medical...citeste mai multe aici >>>



de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
premii excelenta bugetarilegea salarizarii 2017legea salarizarii unice 2017

Data aparitiei: 21 Iunie 2017
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Premii de excelenta pentru bugetarii care vor avea rezultate deosebite la locul de munca Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]