Ministerul Sanatatii va organiza un nou examen de intrare in Rezidentiat pe 25 martie

23 Ianuarie 2012
23 Ianuarie 2012
Ministerul sanatatiiexamen rezidentiatinscrieri rezidentiat
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Ministerul Sanatatii a decis organizarea, in 25 martie 2012, a unui nou concurs de intrare in Rezidentiat pentru posturile si locurile ramase neocupate in sesiunea 20 noiembrie 2011 (98 de locuri si peste 300 de posturi), pentru domeniul medicina. Examenul se va desfasura exclusiv in Centrul Universitar Bucuresti.

Inscrierile pentru rezidentiatul pe loc se fac pana la data de 29 februarie 2012 prin directiile de sanatate publica, respectiv la ministerele cu retea sanitara proprie, iar cele pentru rezidentiatul pe post se vor face la directia de sanatate publica a judetului pentru care candidatii concureaza.

Pe 20 ianuarie, Ministerul Sanatatii a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordin privind aprobarea Metodologiei pentru desfasurarea concursului de rezidentiat pe post si pe loc in medicina, si farmacie,  sesiunea 25 martie 2012 pentru locurile si posturile ramase libere in urma sesiunii 20 noiembrie 2011.

Proiectul prevede ca examenul sa se desfasoare sub forma de test-grila cu 200 de intrebari, pe o durata de 4 ore. Punctajul minim de promovare va reprezenta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu.

Locurile se vor ocupa in ordinea punctajului de promovare obtinut, in limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcatuindu-se o singura clasificare pentru fiecare domeniu. Pentru rezidentiatul pe post clasificarea se face pe fiecare judet in parte.



 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 
Descarca GRATUIT
“Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]