Institutul National de Administratie: Cooperare romano-franceza in domeniul formarii profesionale

formare profesionalainstitutul national de administratiescoala nationala de administratie
Institutul National de Administratie: Cooperare romano-franceza in domeniul formarii profesionale
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Domnul Liviu Bostan, presedintele Institutului National de Administratie (INA), a primit vizita Excelentei Sale doamna Laurence Auer, Ambasadoarea Frantei in Romania. Intalnirea a avut loc in data de 9 decembrie 2020, fiind prezenti: domnul Joseph Giustiniani, atasat de cooperare - Ambasada Frantei si director adjunct al Institutului Francez din Romania, doamna Alina Blei, director al Directiei programe de perfectionare (INA) si doamna Iuliana Leca, director al Directiei comunicare, proiecte, cooperare si relatii externe (INA).
 
A fost apreciata colaborarea de traditie dintre INA si Scoala Nationala de Administratie (ENA) – Franta, precum si sprijinul constant al Ambasadei Frantei pentru implementarea activitatilor comune. S-au subliniat rezultatele obtinute in domeniul formarii profesionale, cooperarea fiind benefica pentru dezvoltarea capacitatii institutionale.
 
Totodata, au fost discutate posibile domenii comune de interes pentru anul 2021, cum ar fi: schimb de experti in cadrul programelor de formare profesionala, burse si stagii de pregatire pentru functionarii romani, organizarea unor programe de formare online pentru dezvoltarea competentelor lingvistice si a unor webinarii pe tematici precum: mobilitate urbana, digitalizare, scrierea proiectelor cu finantare europeana, dezvoltare locala.
 
Rolul Institutului este deosebit de important in generarea de schimbare la nivelul administratiei publice, prin dezvoltarea competentelor functionarilor publici, astfel incat acestia sa proiecteze si sa implementeze servicii inovatoare in beneficiul cetatenilor.
 
Sursa: INA
 

de Ioana Pavel


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
formare profesionalainstitutul national de administratiescoala nationala de administratie

Data aparitiei: 11 Decembrie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Institutul National de Administratie: Cooperare romano-franceza in domeniul formarii profesionale Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]