Vor fi livrate la timp pensiile majorate in luna septembrie?

pensii majorate 1 septembrielivrare pensii majorate septembrie 2020crestere punct pensie 14%
Vor fi livrate la timp pensiile majorate in luna septembrie?
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Incepand cu luna septembrie se livreaza pensiile majorate dupa cresterea cu 14% a punctului de pensie, conform celor mai noi modificari. 
 
"Calendarul normal de plata a pensiilor este 1-15 ale fiecarei luni, iar Posta Romana a facut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar si in luna septembrie, luand in calcul si cresterea cu 14% a punctului de pensie. Compania isi respecta angajamentul fata de toti pensionarii, de a distribui toate pensiile direct la usa acestora, indiferent de coltul tarii in care traiesc sau de situatiile speciale cu care s-a confruntat", se arata intr-un comunicat transmis de Compania Nationala Posta Romana, potrivit Agerpres.
 
Conform institutiei, salariatii Postei au lucrat la capacitate maxima inclusiv in perioada pandemiei, pentru a face posibila distribuirea pensiilor intr-un interval mai scurt decat cel asumat prin contractul semnat cu Casa de Pensii, dar si pentru a veni in sprijinul beneficiarilor in acea perioada dificila.
 
"Posta Romana va livra, in continuare, drepturile banesti prompt si fara intarzieri. Prin profesionalismul si dedicarea tuturor angajatilor sai, compania a demonstrat, de fiecare data, ca este un partener social strategic, atat pentru institutiile statului, cat, mai ales, pentru cetateni", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Postei Romane, potrivit sursei amintite.
 
De asemenea, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis recent un mesaj cu privire la faptul ca pensiile vor fi livrate la timp.
 
"Cu toata incapatanarea va spun: vom fi la timp, vom fi in grafic, pensiile se vor da la inceputul lunii septembrie. Nu e cazul sa va spun acum o cifra, pentru ca si de acum o ora de cand am sunat ultima data sa ma interesez deja au avansat. Cert este ca vom fi in grafic. Suntem peste jumatate. Suntem deja gata cu pensiile pentru agricultori, suntem aproape gata cu pensiile de stat acordate in numerar prin Posta Romana. Sunt in legatura cu Posta Romana asigurandu-ma ca si acolo lucrurile sunt planificate de asa maniera incat sa nu existe nicio intarziere. Deja am inceput pentru o parte dintre judete tiparirea cupoanelor pentru pensiile celor care le primesc pe card, mergem in paralel, se lucreaza cu toata seriozitatea. Aceasta este forma prin care eu si PNL intelegem sa ii respectam pe pensionari, lucrand serios ca dansii sa aiba pensiile la timp si sa nu aiba nicio emotie in aceasta privinta", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, Violeta Alexandru.
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
pensii majorate 1 septembrielivrare pensii majorate septembrie 2020crestere punct pensie 14%

Data aparitiei: 25 August 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Vor fi livrate la timp pensiile majorate in luna septembrie? Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]