legislatiamuncii.ro cauta meniu

 

Ordinul 60/2020 modifica Declaratia privind obligatiile la Fondul de mediu

ordinul 60/2020fondul de mediudeclaratie fondul de mediu
Ordinul nr. 60/2020 privind modificarea si completarea anexelor la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului, nr. 591/2017 pentru aprobarea modelului si continutului formularului "Declaratie privind obligatiile la Fondul pentru mediu" si a instructiunilor de completare si depunere a acestuia a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 52 din 27.01.2020.
 
Noul ordin modifica anexele la Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului, nr. 591/2017.
 
 
Un exemplu il reprezinta SECTIUNEA a 13-a "Date privind cantitatile de deseuri de ambalaje, deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), baterii si anvelope uzate gestionate de catre operatorii economici care desfasoara activitati de colectare/valorificare/salubrizare".
 
I. Calitatea operatorului economic care desfasoara activitatea de colectare/valorificare/salubrizare 
 
In tabelul 1 se va bifa calitatea operatorului economic care raporteaza cantitatile de deseuri gestionate in concordanta cu activitatea pe care o desfasoara, respectiv colector, valorificator sau salubritate.
 
II. Date privind cantitatile de deseuri de ambalaje gestionate de catre operatorii economici care desfasoara activitati de colectare/valorificare/salubrizare
 
1. In coloana «Tip material» din tabelul 2 se inscrie denumirea materialului de deseu de ambalaj gestionat (de exemplu: sticla, plastic, hartie si carton, metal, lemn, aluminiu, PET). Materialele compozite se incadreaza in functie de materialul preponderent.
 
2. In coloana «Cantitatea de deseu de ambalaj gestionata (kg)» din tabelul 2 se inscriu cu cifre arabe, pe tip de material, in kilograme, cantitatile de deseuri de ambalaje gestionate de catre operatorii economici care desfasoara activitati de colectare/valorificare/salubrizare responsabili, in perioada de raportare.
 
3. In coloana «Denumire operator economic autorizat pentru preluarea obligatiilor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje pentru care se gestioneaza aceasta cantitate» din tabelul 2 se inscrie denumirea operatorului economic autorizat pentru preluarea obligatiilor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje pentru care se gestioneaza deseurile de ambalaje raportate.
 
4. In coloana «C.U.I. operator economic autorizat pentru preluarea obligatiilor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje pentru care se gestioneaza aceasta cantitate» din tabelul 2 se inscrie codul unic de identificare al operatorului economic autorizat pentru preluarea obligatiilor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje pentru care se gestioneaza deseurile de ambalaje raportate.
 
 


 

de Ioana Pavel


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ordinul 60/2020fondul de mediudeclaratie fondul de mediu

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!


Data aparitiei: 28 Ianuarie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Ordinul 60/2020 modifica Declaratia privind obligatiile la Fondul de mediu Nota: 5 din 5 - 1 vot.
 

 
x
(cel putin 10 caractere)


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatia pastrarii raportului de munca cu salariatul pentru angajatorii care au beneficiat de prevederile OUG 92/2020Intrebare: Pentru persoanele care au primit indemnizatia de 41,5% in lunile iunie-august 2020, angajatorul are obligatia pastrarii raportului de munca pana la data de 31 decembrie 2020. In cazul in care inceteaza contractul de munca ca urmare a cererii de demisie al angajatului, exista obligatia angajarii unei alte persoane in vederea pastrarii numarului de contracte de munca pana la data de 31.12.2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Revisal. Telemunca. Sanctiune pentru lipsa modificarii tipului de contractIntrebare: Pentru obtinerea facilitatii prevazute de art. 6 din OUG nr.132/2020 am transmis, la 27.08.2020, catre Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca Bucuresti, respectiv cate Agentia Locala de Ocupare a Fortei de Munca Bucuresti sector 2 (unde de altfel avem sediul social) documentele mentionate pe platforma aici.gov.ro. Documentele respective privesc 1 salariat care, in perioada 01.04. - 14.05.2020 a lucrat in telemunca (pentru care am intocmit la data respectiva act aditional pe care l-am...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"
Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
  
Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]