Evident, exista un set de documente in domeniul SSM pe care angajatorul are obligatia legala sa le intocmeasca/detina indiferent de tipul societatii, al activitatii, de numarul de lucratori, de riscurile evaluate etc., documente precum autorizatia functionarii din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, evaluarea riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire profesionala la locurile de munca, planul de prevenire si protectie, fisa de identificare a factorilor de risc profesional, fisa de instruire individuala si fisa de aptitudine medicala etc.
Exista, de asemenea, un set de documente in domeniul SSM pe care angajatorul are obligatia legala sa le intocmeasca/detina in functie de tipul societatii, al activitatii, de numarul de lucratori, de riscurile evaluate etc., documente precum decizia de numire a coordonatorului de securitate pentru santierele mobile si temporare, documentele Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca, proces verbal de verificari ISCIR, buletine de masurare a noxelor etc.
Asadar, nu exista un continut standard al dosarului SSM. El va contine toate documentele pe care un angajator are obligatia sa le intocmeasca/detina potivit legii.
sursa: PortalSSM.ro
Ghidul angajatului Codul muncii in interesul tau
Regulamentul intern in avantajul dvs Ghid complet
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
Noua lege a pensiilor Ghid practic