NextUp Salarii: Inovatia care a convins 90.000 de profesionisti

NextUp Salarii: Inovatia care a convins 90.000 de profesionisti
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Te afli intr-o cursa constanta cu timpul, nu-i asa? Intr-un mediu de business in care fiecare detaliu conteaza si fiecare secunda are valoare, eficienta nu este doar un obiectiv, este o necesitate absoluta.

In calitate de antreprenor contabil, fiecare zi iti aduce noi provocari, noi deadline-uri si, inevitabil, noi oportunitati de a excela. Clientii vor mai mult, mai repede si mai bine.

Si tu iti doresti sa le oferi mai mult, dar mai simplu.

Automatizeaza dintre activitatile care-ti mananca timpul si nervii – adica simplifica salarizarea.

Cum ar fi sa nu-ti mai bati capul cu procese de calcul repetitive, complicate, care par interminabile?

Uita de stresul cererilor urgente si neasteptate pentru rapoarte personalizate, adeverinte, concedii medicale, contracte de munca incheiate, etc. Si inca ceva: conformitatea legala chiar poate sa nu mai fie o corvoada!

Pe masura ce tehnologia avanseaza cu pasi giganti, asteptarile cresc exponential - in termeni de rapiditate si precizie. Lucreaza cu un software care simplifica si accelereaza totul. NextUp Salarii este alegerea a 90.000 de utilizatori.

De ce? Pentru ca este un partener de incredere in evolutia digitala.

Dincolo de rolul de contabil, mai esti si antreprenor.

Vrei sa-ti extinzi agentia de contabilitate atat de mult incat nici nu indraznesti sa visezi? Pur si simplu aspiri la confort financiar si la un echilibru rezonabil? Vrei sa ramai intr-o formatie restransa, cu o echipa mica, dar foarte priceputa, si sa faci lucrurile bine, cu mai putin stres?
Indiferent care este drumul tau, sigur vrei sa-ti fie bine – sa fii fericit atat tu, cat si clientii tai. Asa ca lucreaza eficient. Ai nevoie de o aplicatie care se adapteaza nevoilor si ritmului tau unic de lucru!

NextUp Salarii este acel partener care intelege ca pentru fiecare antreprenor contabil, succesul este diferit. Alege sa faci lucrurile altfel. Cu noi alaturi de tine, drumul devine mai clar si mai usor de parcurs.

Ce-ti ofera diferit NextUp Salarii?

Simplifica totul pentru tine, pornind de la faptul ca nu trebuie sa inveti sa-l folosesti – este intuitiv si are o interfata foarte prietenoasa. Acum ca am clarificat acest aspect, hai sa-ti spun si alte motive pentru care l-au ales zecii de mii de experti:
  • Iti personalizezi rapoartele cu un singur click. Vrei sa stii costurile cu forta de munca pentru un client anume? Sau poate te intereseaza tendintele de absenteism in ultimul trimestru. Apesi click, si ai toata informatia necesara.
  • Calculezi manual fiecare salariu? Soft-ul o face in locul tau – preia datele, aplica regulile fiscale (mereu la zi, bineinteles) si calculeaza fiecare salariu, deducere si contributie sociala.
  • Faci pontajul automat, cu un singur click. Reduci la 0 erorile umane inevitabile, si transformi ore de munca repetitiva, intr-un minut de precizie.
  • Nimic nu-ti distruge mai mult o zi productiva, decat birocratia. Genereaza adeverintele pentru angajati si declaratiile fiscale, automat! Cu un simplu click, mai bifezi o sarcina de pe lista.
  • Distribuie fluturasii de salariu intr-un mod modern si eficient. Fie ca alegi sa-l trimiti prin mail sau SMS, NextUp Salarii iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie ca sa tii pasul cu asteptarile angajatilor.
  • Ia-ti cererile de concediu de pe cap. Fiecare angajat are acces in timp real la statusul zilelor sale libere, care se actualizeaza automat. Tot in aplicatie, isi depun singuri concediile si trimit cererile catre manageri.
  • Ai un istoric clar al angajatilor intr-o arhiva digitala, care se actualizate in timp real: evaluari, promovari, schimbari de roluri, concedii, etc. – toate sunt la un click distanta. Stai linistit! Toate datele sunt securizate, iar back-up-ul se face automat.
Impactul asupra eficientei operationale:

Redefineste eficienta operationala. Automatizeaza-ti procesele de HR si elibereaza-te de sarcini repetitive. Realoca timpul pe care-l pierzi acum cu task-uri costisitoare, lipsite de valoare.

Gandeste-te la ce ai putea face cu timpul si energia pe care le pierzi acum. Erorile dispar, iar tu si oamenii cheie din organizatie, va concentrati pe inovare, gestionand fara efort salarizarea pentru intregul grup de firme.

Adapteaza-te. Monitorizeaza-ti afacerea constant.

Intr-un mediu de business care se schimba rapid, flexibilitatea si posibilitatea de a scala sunt esentiale pentru succes. Am creat NextUp Salarii ca pe un partener ce te ajuta sa cresti, adaptandu-se in timp real la nevoile tale, indiferent de provocarile pe care ti le aduce viitorul.

Clientii sunt importanti, dar managementul propriei companii e tot responsabilitatea ta! Ia cele mai bune decizii pentru echipa si firma.

Ai nevoie de rapoarte corecte, la un click distanta. Programul de salarizare iti ofera o evidenta clara a tuturor cheltuielilor cu angajatii, pe diverse categorii: salarii, tichete valorice, bonusuri, angajati, departamente.

In plus, esti linistit din punct de vedere legislativ – atat pentru tine, cat si pentru clientii tai. De exemplu, declaratia de venituri salariale (D112) este completata si generata automat, din cateva click-uri, si este depusa corect si la timp pentru fiecare angajat.

Adapteaza-te rapid la schimbarile din piata si exceleaza.

In plus, sa nu fii impovarat de costuri fixe, este un atu indispensabil. Lucreaza cu NextUp Salarii si uita de abonamentele scumpe cu costuri fixe, care nu reflecta intotdeauna realitatea operationala a companiei. Iti oferim posibilitatea sa platesti doar cat consumi.

Cum sa incepi cu NextUp Salarii?

Descarca soft-ul si vei simti ca-l folosesti de ani de zile – atat de simplu este sa incepi. Rapid, intuitiv, eficient!

Interfata user-fridenly care te scuteste de ore intregi de instruire? Check! Posibilitatea de a personaliza soft-ul astfel incat sa se potriveasca manusa cu procesele unice ale afacerii? Dublu check!

Fie ca esti la birou sau in miscare, ai acces la aplicatie de oriunde si de pe orice dispozitiv – simplu si in siguranta.

NextUp Salarii este partenerul tau de incredere pe drumul catre excelenta operativa. Nu este doar un software – este extensia digitala a echipei tale, proiectata pentru a imbunatati performanta si pentru a deschide noi orizonturi de crestere si inovatie.

90.000 de utilizatori care ne-au acordat incredere. Este promisiunea noastra pentru eficienta, adaptabilitate si crestere. Intr-un peisaj economic in care schimbarea este singura constata, ai nevoie de un avantaj care-ti ofera precizie si siguranta.
 
 
 
 


de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 06 Martie 2024
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

NextUp Salarii: Inovatia care a convins 90.000 de profesionisti Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]