Modificari esentiale in ReviSal! Instructiuni clare, pas cu pas, privind absolut orice inregistare in REVISAL 2023

Modificari esentiale in ReviSalrevisal 609 modificariinregistrari revisal 609
Modificari esentiale in ReviSal! Instructiuni clare, pas cu pas, privind absolut orice inregistare in REVISAL 2023
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Va reamintim ca incepand cu data de 10 aprilie 2023, Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor noua versiune 6.0.9 a programului ReviSal, adaptata modificarilor legislative recente, astfel incat programul sa aiba o functionalitate optima, atat pentru angajatori, cat si pentru inspectorii de munca. 
 

Ce aduce nou versiunea Revisal 6.0.9? O serie de elemente noi:

 
a) Actualizarea nomenclatorului COR
 
Actualizarea codurilor COR in registrul de salariati va fi realizata automat prin trecerea la versiunea 6.0.9 a aplicatiei ReviSal, prin mecanisme proprii aplicatiei, la momentul instalarii corecte a kit-ului, nefiind astfel necesara operarea manuala a acestora. Tocmai de aceea va prezentam Caietul practic de completare in ReviSal care elimina neclaritatile de orice fel, DETALII AICI >>>
 
b) Posibilitatea de inregistrare, la un angajator, a oricaror contracte suspendate, indiferent de norma (respectand temeiurile si regulile de suspendare) sau a oricaror contracte suspendate, indiferent de tipul de norma, a oricaror contracte active cu timp partial si a unui singur contract activ cu norma intreaga, pentru un angajat, acoperind urmatoarele scenarii:
 
Toate contractele unui angajat pot fi cu norma intreaga si suspendate.
Un contract cu norma intreaga poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma si de numarul lor, pot fi suspendate.
Un angajat poate sa aiba un singur contract cu norma intreaga activ la acelasi angajator.
Un angajat poate sa aiba mai multe contracte active cu norma intreaga la angajatori diferiti.
 
c) Modificarea mesajului de avertizare privind conditiile in care un salariat poate detine mai mult de un contract de munca cu norma intreaga la un angajator.
 
d) A fost corectata afisarea intervalelor de vechime in Raportul per salariat in cazul contractelor incetate intr-o versiune anterioara si reactivarea in versiunea  curenta, fiind evidentiate informatiile referitoare la reactivare. In ReviSal se inregistreaza atat contractele individuale de munca din domeniul public, cat si contractele individuale de munca din domeniul privat, DETALII AICI >>>
 
Descoperiti pe larg, toate aceste modificari, dar si modul corect de operare in ReviSal cu ajutorul Caietului practic de completare in Revisal. Este o lucrare cu adevarat completa. Ea raspunde de fapt tuturor intrebarilor pe care le puteti avea despre ReviSal 6.0.9, astfel incat sa puteti intelege exact ce este, cum se utilizeaza si cum functioneaza acest program. Ghidul are un intreg capitol cu spete practice (20 la numar) si va ofera totodata imaginea completa a contraventiilor si a sanctiunilor prevazute in lege.  
 

Cum ar fi ca, de acum inainte, sa nu mai aveti nicio greseala in ReviSal?

 
Apelati la Caiet practic de completare in ReviSal si aflati cum trebuie sa procedati, fara niciun dubiu, in orice situatie,  DETALII AICI >>>
 
In Caiet sunt solutionate 20 de spete foarte relevante pentru contextul actual, care, daca nu sunt gestionate corect, devin contraventii si va creeaza mari probleme in cazul unui control. Parcurgeti va rugam exemplele de mai jos:  
 
Problema 1
 
Contractul de management se inregistreaza in ReviSal? Dar contractul de internship? 
 
Problema 2
 
Daca s-a omis sa se inregistreze o incetare a unui contract individual de munca care a incetat in urma cu 3 ani cum se procedeaza acum? Dar daca in aceasta perioada s-au inregistrat in ReviSal majorari ale salariului de baza la nivelul salariului de baza minim brut pe tara? 
 
Problema 3
 
O societate este absorbita de alta societate prin fuziune. Cum se inregistreaza transferul in registrul general de evidenta a salariatilor si in ce termen? Este necesar ca cedentul sa inceteze contractele de munca si cesionarul sa-i angajeze pe salariati?
 
In Caiet practic de completare in ReviSal gasiti solutii excelent argumentate, cu temeiuri legale, explicatii, comentarii, precum si modele gata intocmite de acte obligatorii, DETALII AICI >>>
 

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Ioana Pavel


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Modificari esentiale in ReviSalrevisal 609 modificariinregistrari revisal 609

Data aparitiei: 30 Mai 2023
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Modificari esentiale in ReviSal! Instructiuni clare, pas cu pas, privind absolut orice inregistare in REVISAL 2023 Nota: 5 din 5 - 3 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]