INACO: 35 de oportunitati pentru intreprinderi mici, mijlocii si mari. Ghidul surselor de finantare

INACOGHID inaco finantareghid finantare intreprinderieuropa creativa 2020
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Venind in sprijinul firmelor din Romania, Organizatia neguvernamentala dedicata competitivitatii - INACO a lansat a opta editie a Ghidului surselor de finantare active la inceputul anului 2020, cu 35 de oportunitati pentru intreprinderi mici, mijlocii si mari, cercetare-dezvoltare-inovare, energie, infrastructura mare, media, ONG-uri, cultura sau tineret.
 
"Bani exista! Potentialii beneficiari au nevoie constanta de informare succinta, bine structurata, prietenoasa, pe care echipa de profesionisti voluntari ai INACO s-a mobilizat sa o ofere de 3 ani de zile. (...) A 8-a editie a Ghidului contine 35 de apeluri de finantare descrise sintetic pentru a deschide apetitul celor interesati. De la marile programe de finantare precum Orizont 2020, trecand prin oportunitati de finantare din cele mai diferite ramuri economice -agricultura si industrii, energie si inovatie tehnologica, dar si surse de finantare pentru cresterea capacitatilor de productie, specializare inteligenta in sanatate, media sau cultura, dezvoltare rurala, resurse umane si comunitati defavorizate, am incercat sa surprindem oportunitatile existente in prezent, finantate de Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei, prin fondurile norvegiene si ale SEE, fonduri nerambursabile sau ajutoare de stat", a declarat Andreea Paul, presedintele INACO, potrivit Agerpres. 
 
Aceeasi sursa informeaza ca in actuala editie a Ghidului au fost incluse pentru prima data oportunitatile de finantare pentru tineri.
 
De asemenea, retineti ca Programul de finantare "Corpul European de Solidaritate" aloca peste 5 milioane de euro pentru care asteapta propunerile tinerilor interesati, cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, sa se implice in activitati care sa aduca schimbari pozitive in societate, imbunatatind in acelasi timp capacitatea de insertie profesionala si tranzitia catre piata muncii, inclusiv prin sprijinirea mobilitatii voluntarilor, stagiarilor si lucratorilor tineri, proiecte pentru care contributia beneficiarului este de 0%.
 
Potrivit Agerpres, Programul "Europa Creativa 2014-2020", subprogramul media, ofera sprijin pentru formare, elaborarea de concepte si proiecte de jocuri video, pentru includerea in programele de televiziune a operelor audiovizuale europene, distributie, festivaluri de film, coproductii internationale, pentru organizarea in retea a cinematografelor sau dezvoltarea publicului. Cu un buget total alocat de 1,9 milioane de euro, finantarea acordata beneficiarilor este de minimum 200.000 euro.
 
Ghidul surselor de finantare cu toate cele 35 de oportunitati descrise a fost realizat de Andreea Paul, Ramona Radulescu si Ioana Enache si poate fi descarcat AICI

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
INACOGHID inaco finantareghid finantare intreprinderieuropa creativa 2020

Data aparitiei: 24 Februarie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

INACO: 35 de oportunitati pentru intreprinderi mici, mijlocii si mari. Ghidul surselor de finantare Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]