Experti de renume international in domeniul HR, prezenti la Conferinta Great People Inside Visionary HR, 9-10 octombrie 2019

experti hr conferintaconferinta great people insideconferinta great people inside visionary hrconferinta hr 2019
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Peste 16.0 miliarde de dolari au fost investiti in tehnologia resurselor umane din anul 2009 pana in prezent, dintre care 6, 5 miliarde de dolari au fost investiti doar in ultimii doi ani. (Sursa: CB Insigts/cbinsights.com). Se preconizeaza ca, in acest ritm, sectorul global de management al resurselor umane (HRM) va ajunge la 30 miliarde de dolari pana in anul 2025.

Cu alte cuvinte, crearea de solutii inovatoare in HR este in plina expansiune iar domeniul resurselor umane experimenteaza in prezent un adevarat influx de inovatie. Peisajul afacerilor se schimba rapid datorita progresului tehnologic, a disruptorilor pietei si a incertitudinilor geopolitice.

Data fiind cantitatea de tehnologie utilizata in prezent la locul de munca, avem din plin de unde alege, dar aceasta este o problema in sine. Cu atat de multe tehnologii si date disponibile, nu stim cum sa le folosim cel mai bine sau sa le interpretam pe toate. Procesele trebuie, deci, simplificate. Datele pot fi esentiale pentru succesul afacerii, dar ce-i prea mult strica. In schimb, trebuie sa intelegem mai bine ce este si nu este util, concentrandu-ne asupra datelor importante. Mai putin inseamna mai mult, asa cum se spune.


Prin urmare, cum evolueaza mediul de lucru pentru a aborda aceste probleme? Si pot fi rezolvate acestea odata pentru totdeauna?

Cum ne putem asigura ca afacerile si angajatii nostri sunt pregatiti sa profite de ceea ce le ofera viitoarea lume a muncii?

Raspunsul la toate aceste intrebari dar si la multe altele il puteti afla participand la Conferinta Great People Inside “Visionary HR” ce va avea loc pe  9 si 10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell Brasov.

Evenimentul aflat la cea a XVI-a editie este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania si aduce experti de renume international din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii dar si nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic in mediul de business romanesc, antreprenori, inovatori ce creeaza viitorul muncii.

Printre keynote speakerii acestei editii se vor afla nume celebre precum: Wilmar Schaufeli, unul dintre autorii modelului Job-Demands Resources, cel mai popular model din psihologia sanatatii organizationale. Principalul sau domeniu de cercetare este psihologia sanatatii ocupationale. Initial, el a fost interesat de domeniul stresului de la locul de munca si de burnout, ajungand sa se concentreze in prezent asupra sanatatii ocupationale, in special asupra engagement-ului angajatilor. Cu peste 500 de articole, capitole si carti scrise, Dr. Schaufeli este un cercetator foarte citat, plasandu-se in primii 1% din domeniul sau de activitate.

William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociatia comerciala care este lider global in domeniul creatorilor, dezvoltatorilor si utilizatorilor programelor de evaluare folosite in scopul educatiei, certificarii sau licentierii.  Pe langa faptul ca este un psiholog licentiat, Dr. Harris este si un promotor renumit la nivel international si expert in comunitatea de evaluarilor, specialist in zona de protectie a datelor, confidentialitate, copyright si standarde de evaluare bazate pe tehnologie. Responsabilitatile dr. Harris includ dezvoltarea si aplicarea planului strategic al ATP la nivel global.

Pe langa cele doua nume mari care vin pentru prima data la Conferinta Great People Inside, unul dintre cei mai de succes speakeri ai editiilor trecute revine in Romania, pentru a doua oara, la cererea expresa a publicului. Dan Hill, renumitul expert international in citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorita serialului “Lie to me” si bestseller-ului “Blink” isi va prezenta noile sale cercetari in cadrul evenimentului de la Brasov.


Faceti cunostinta cu liderii care nu doar gandesc solutii pentru schimbarile ce ne asteapta, dar pun si bazele viitorului inca de acum.

Parteneri ai evenimentului: Polipol, Automobile Bavaria Group, ICF Romania, Tuborg, Total Soft, Kiss FM, Benefit Systems, SanoPass, EximBank, Exelo, Romanian Software, Aon Romania, Noerr, Autonom Rent-a-car, Druid, Rentrop&Straton, Kirchhoff Automotive, CoCos Coaching Solutions, Diversitas Group Romania, target Executive Search, Estico, Niran, Icco, 3minutesjobs.com, Serenity Resort, Trans.eu, 123Travel, VBS, AHK Romania, Camera de Comert si Industrie Brasov, Gyermely, Floraria Magnolia, Tchibo, Harmopan, Heidi.

Parteneri media ai evenimentului: EM360, Kiss FM, Rock FM, Radio Guerilla, Pretul Zilei, Brasovultau.ro, Monitorul Expres, 4Career, Learn&Go, Zile si nopti, Oameni si Companii, Transilvania Expres, mytex.ro, Revista Metropola, Grupul Iubim Brasovul, La pas prin Brasov, PortalHR si Transilvania 365.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam accesati pagina:
http://greatpeopleinside.com/conference2019/

Persoane de contact:
Laura Dragne -Director Comunicare: Laura.dragne@greatpeopleinside.com;
Vlad Matei –Specialist Relatii Publice: Vlad.matei@greatpeopleinside.com
www.greatpeopleinside.com

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
experti hr conferintaconferinta great people insideconferinta great people inside visionary hrconferinta hr 2019

Data aparitiei: 23 Septembrie 2019
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Experti de renume international in domeniul HR, prezenti la Conferinta Great People Inside Visionary HR, 9-10 octombrie 2019 Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]