Fostul sef al Garzii Financiare, prins cu mata-n sac: averea de 740.000 euro care nu poate fi justificata

Sorin BlejnarANAFGarda Financiaraavere nejustificata
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
In urma unei analize facute cu privire la veniturile obtinute de Stelica Constantin in perioada exercitarii functiilor de consilier general in cadrul Consiliului Local Otopeni (2008 - prezent) si comisar sef/director coordonator al Sectiei Garzii Financiare Bucuresti (2009 - 2011),  Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat o diferenta de 3.111.257 lei (aproximativ 740.776 euro) intre averea obtinuta si veniturile realizate in perioadele mentionate mai sus.

Conform comunicatului eliberat de ANI catre agentiile de presa, suma totala a incasarilor obtinute de Stelica Constantin in perioada exercitarii functiilor amintite a fost de 315.583 lei, fiind insa identificate si parti de natura nejustificata, in valoare de  3.426.840 lei.

In consecinta, ANI a sesizat Comisia de Cercetare de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in vederea inceperii actiunii de control cu privire la averea dobandita si veniturile realizate de Stelica Constantin, precum si constatarea starii de incompatibilitate

Validat in trecut ca ocupant al functiei de consilier general in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti prin Hotararea nr. 100/25.06.2004 si in functia de consilier local in cadrul Consiliului Local al Orasului Otopeni prin Hotararea nr. 73/2/18.06.2008, Stelica Constantin a fost recent demis de Sorin Blejnar, presedintele ANAF, de la conducerea Garzii Financiare Bucuresti, cu trei zile inainte de expirarea mandatului de comisar sef al Garzii Financiare.

NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Sorin BlejnarANAFGarda Financiaraavere nejustificata

Data aparitiei: 04 Iulie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Fostul sef al Garzii Financiare, prins cu mata-n sac: averea de 740.000 euro care nu poate fi justificata Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatia angajatorului de respectare a repausului saptamanalIntrebare: Un salariat a lucrat sambata 3 h 53 min si lunea a mai lucrat 5 h 25 min. In total luna a lucrat 120 h 50 min, sub norma din luna. Este corect dpdv al faptului ca daca lucra sambata, duminica si luni trebuie sa aibe liber? Ce trebuie facut in aceasta situatie ca sa fim conform legii? si mai avem un caz cand sambata lucreaza 5h si lunea doar 20 min. Aici cum procedam? Va rugam sa ne raspundeti maine deoarece lichidarea o avem pe data de 10 si trebuie sa finalizam statul.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru Director Departament AlimentatieIntrebare: Ma puteti ajuta cu o fisa a postului pentru functia Director departament alimentatie (Cod COR 141202)?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]