Ultimele Noutati despre ReviSal aduse de H.G. nr. 905

webinar noutati revisalexpertul andreea tudorieregistrul general de evidenta salariatigreseli revisal
Ultimele Noutati despre ReviSal aduse de H.G. nr. 905
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Contextul actual favorizeaza pur si simplu greselile legate de ReviSal, iar completarea registrului cu date eronate sau incomplete se sanctioneaza cu amenda de 3.000-6.000 de lei, iar pentru netransmiterea la timp a anumitor informatii sanctiunile ajung chiar si la 20.000 de lei! 
 
Avem o solutie sigura pentru respectarea prevederilor legale si evitarea amenzilor!
 
Participa pe data de 19 mai 2021 la webinarul specializat pe ReviSal sustinut de expertul Andreea Tudorie! In doar 120 de minute vei afla care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac angajatorii in aceste zile si cum sa le eviti! 
 
Expertul Andreea Tudorie ti-a pregatit o tematica exceptionala! 
 
 
Cadrul legal 
 
    • Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare 
 
    • HG nr. 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, 
 
    • Legi speciale aplicabile in domeniul sanatatii, culturii, educatiei, administratiei publice etc.
 
Subiecte abordate 
 
    1. Registrul general de evidenta a salariatilor reglementat prin H.G. nr. 905/2017, esenta a Codului Muncii – Legea nr. 53/2003, in ceea ce priveste activitatea desfasurata in baza unui contract individual de munca.  ...detalii aici >>
 
    2. Aspecte esentiale de abordat in contextul armonizarii aplicatiei informatice ce reglementeaza registrul general de evidenta a salariatilor cu legile speciale. Legi speciale, armonizate in aplicatia informatica REVISAL; ...detalii aici >>
 
    3. Analiza spetelor rezultate din actele normative in contextul pandemiei de coronavirus si furnizarea de solutii practice inclusiv pentru inregistrare in REVISAL;
 
 
    4. VERSIUNEA 6.0.8 A APLICATIEI REVISAL 
    • Actualizarea nomenclatorului COR, 
    • Introducerea unui nou atribut pentru campul Tip norma:  Norma intreaga conform O.U.G. nr. 132/2020, 
    • Introducerea unui nou tip de contract: Contract de munca temporara cu clauza de telemunca, alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale in vigoare, 
    • Identificatorul de salariat: CNP/Serie pasaport/Serie Act,
    • Indentificatorul de contract: Numar contract nu mai accepta virgula, etc. 
  
    5. Conditii privind structura si formatul fisierului aferent registrului electronic care trebuie transmis la Inspectia Muncii 
 
    6. Modificari legislative, probleme de interpretare si solutii practice de rezolvare a acestora;  
 
    7. Aspecte metodologice privind completarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor;
    8. Obligatii ale angajatorului ce decurg din legislatia specifica care reglementeaza registrul general de evidenta a salariatilor (dosarul de personal - intocmire, utilizare si arhivare, somaj temporar, munca la domiciliu, telemunca) 
 
    9. Transmiterea corecta si in termen a documentelor in registrul general de evidenta a salariatilor,coroborate cu prevederile Codului Muncii, modalitati acceptate de transmitere  
 
    10.  Sanctiuni contraventionale si modalitatea de contestare a acestora in contextul aplicarii corecte a legislatiei specifice. 
 
 
Concret, cum se desfasoara webinarul?
 
Tot ce ai de facut este sa accesezi, pe data de 19 mai 2021, www.webinar.rs.ro si sa te autentifici folosind username-ul si parola (acestea ti se vor comunica prin e-mail, imediat dupa confirmarea platii). Nu conteaza locul in care te afli, conteaza doar sa dispui de o conexiune la Internet.
 
In prima parte, dna Andreea Tudorie va sustine o prezentare video cu accent pe aspectele sensibile legate de Revisal in aceasta perioada, iar in partea a doua va comenta si solutiona cele mai frecvente probleme intalnite in practica de angajatori, create de amenintarea coronavirus.
 
Si nu uita!
Odata ce te-ai inscris pentru a participa la acest webinar, il poti urmari inregistrat, ori de cate ori doresti, pana la data de 17 iunie 2021!
 
Principalele avantaje:
 
    • Webinarul sintetizeaza si rezolva dintr-un foc toate situatiile problematice de care te poti lovi la operatiunile in Revisal!
    • Nu vei mai avea neclaritati, vei sti exact cum sa procedezi!
    • In doar 120 de minute obtii solutii profesioniste, pe care lepoti aplica imediat in deplina siguranta, fara cel mai mic dubiu! 
 
 
Chiar si fara criza coronavirus, Revisal constituia oricum o mare problema pentru angajatori, generand in practica multe neclaritati, interpretari diferite si dificultati privind transmiterea corecta si in termen a datelor. Iar aceste neclaritati au sporit odata cu noul context legislativ conturat in ultimele luni.
 
Evita amenzile participand la webinarul Ultimele Noutati despre ReviSal! Este un eveniment de exceptie care iti permite contactul direct cu un specialist de top si, implicit, o informare profesionista si completa asupra REVISAL!
 
 

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
webinar noutati revisalexpertul andreea tudorieregistrul general de evidenta salariatigreseli revisal

Data aparitiei: 20 Aprilie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ultimele Noutati despre ReviSal aduse de H.G. nr. 905 Nota: 4 din 5 - 4 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]