Sfaturi pentru a face economii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X



Societatea in care traim este una de consum. Peste tot prin jurul nostru exista tentatii, multe dintre ele construind in mintea noastra ideea de nevoie, fara a fi cu adevarat esentiale.
 

Din nefericire, multi oameni dau curs dorintelor de moment, achizitionand o multime de produse de care nu au neaparata nevoie. Acest lucru poate duce la aparitia unor nevoi financiare urgente si la solicitarea unor imprumuturi.
 

Din fericire, exista din ce in ce mai multe institutii financiare care ofera imprumuturi rapid, in asa fel incat sa poata fi acoperite toate nevoile financiare pe care le ai. Insa, un astfel de imprumut este bine sa fie accesat doar atunci cand nevoia este una reala iar banii imprumutati pot fi returnati la timp. Pentru asta, fiecare solicitant de credit trebuie sa stie cum sa isi administreze cat mai corect banii.

 

Cum poti face economii?
 

Oricat de mic ar fi bugetul tau, poti face economii. Disciplina financiara te poate ajuta sa te bucuri din plin de finantele tale si chiar sa faci investitii. Conform specialistilor, este bine sa urmezi pasii de mai jos:

 

1. Stabileste-ti cat mai corect cheltuielile lunare. Fa o lista cu toate cheltuielile esentiale din fiecare luna: cheltuieli legate de locuinta (chirii/rate imobiliare, intretinere, gunoi, energie electrica, internet, etc), cheltuieli alimentare pentru familie, cheltuieli pentru distractie si relaxare, cheltuieli pentru intretinerea auto, etc. Este bine sa acoperi toate cheltuielile si sa le compari cu venitul pe care il ai. Daca venitul este mai mare decat cheltuielile, este perfect. Daca nu, este bine sa gasesti solutii prin care poti face economii.

 

2. Mergi la cumparaturi cu o lista cu produsele de care ai nevoie. In felul acesta, tentatia de a cumpara produse de care nu ai neaparata nevoie este mai mica.

 

3. Profita de reduceri. Este bine sa analizezi cu atentie ofertele din magazine si sa profiti de reduceri, acolo unde este cazul. Evident, aceste reduceri trebuie sa fie aplicate produselor de pe lista de cumparaturi. Daca gasesti reduceri la produse care nu sunt esentiale, este bine sa le eviti.

 

4. Cumpara online. Cumparaturile online pot fi foarte avantajoase deoarece iti permit sa compari preturile din mai multe magazine si sa te bucuri de cele mai bune oferte. De asemenea, cumparaturile online te pot ajuta sa fii strict cu lista de cumparaturi pe care o ai.
 

5. Investeste-ti economiile in produse care pot avea o valoare adaugata, pe termen lung. Le poti depune intr-un cont bancar care sa iti aduca dobanzi, poti sa le investesti in actiuni sau in imobiliare. Este important ca banii pe care ii economisesti sa se transforme in generatoare de venit pasiv. Cu timpul, daca respecti aceste reguli poti ajunge sa ai venituri suplimentare deloc de neglijat. Daca vezi oportunitati de investitii si nu ai suficienti bani pentru ele, poti solicita un credit pentru asta. Aceasta este cea mai buna directionare a unui imprumut: investitia.

 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 25 Aprilie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Sfaturi pentru a face economii Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Zile libere platite pentru evenimente deosebiteIntrebare: Va rog sa-mi spuneti daca este specificat undeva cite zile libere se acorda la casatoria unui salariat. Suntem intreprindere mica si nu avem contract colectiv de munca doar regulament unde am prevazut 2 zile libere pentru casatorie. Este alta reglementare in afara de Codul muncii unde spune ca se acorda zile libere pentru casatorie conform contrat colectiv de munca sau regulament? Societatea a fost infiintata in anul 2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]