Initiativele trebuie sa vizeze persoane recent intrate pe piata fortei de munca, cum ar fi tinerii, persoane care provin din familii de migranti, sau persoane care necesita un sprijin specific, cum ar fi somerii pe termen lung, femeile deconectate de la piata fortei de munca, persoanele cu handicap sau cele care traiesc in saracie.
Premiile vor fi impartite intre maximum cinci castigatori si vor fi acordate unor initiative deja puse in aplicare sau inca in curs de desfasurare. Termenul de depunere a candidaturilor este 8 septembrie 2017, iar ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la 7 decembrie 2017, la Bruxelles.
Premiul pentru societatea civila, ajuns acum la cea de-a noua editie, a fost lansat de CESE pentru a recompensa si a incuraja initiativele concrete si realizarile organizatiilor societatii civile si/sau ale persoanelor particulare care au contribuit in mod semnificativ la promovarea valorilor comune care consolideaza coeziunea si integrarea europeana.
Mai multe detalii poti gasi aici >>>
Procedura completa la angajare Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR
Instruire si testare SSM 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca
De ce patru din zece tineri romani pana in 21 de ani ar alege ca prim loc de munca o multinationala
In alegerea primului loc de munca, generatia Z (tinerii cu varsta pana in 21 de ani) din Romania are cea mai mare incredere in recomandarile angajatilor actuali ai unei companii.
La distanta de un singur punct procentual (48%), se situeaza sfatul mamei, urmat de cel al consilierului in cariera si de cel al specialistul in recrutare al companiei. Profesorii se situeaza doar pe locul al saptelea in raspunsurile milenialilor romani la aceasta intrebare, in timp ce, la nivel global...citeste mai multe detalii aici >>>