La multi ani! Sa aveti un 2015 exceptional!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
2014 a fost un an exceptional si el. Nu il vom uita. Este anul in care numerosi angajatori au aratat mai multa grija pentru angajatii lor. Este si anul in care numerosi angajati au dat mai mult decat pana acum.

Nu stim motivele in cazul tuturor. Poate ca este criza economica pe care "sa dam vina" pentru ca ne-a facut sa facem mai multe cu mai putin. Poate ca aceasta criza economica ne-a facut sa ne orientam mai mult catre eficienta si productivitate. Poate ca aceasta criza economica ne-a facut sa triem mai atent angajatii, sa ii selectam, preselectam si apoi sa ii selectam din nou.

Una peste alta, 2014 a fost un an plin de provocari. Principala provocare a fost asa cum am mentionat deja mai sus, sa faci mai multe cu mai putin. Si in tot acest timp, jonglezi cu vietile angajatilor. Si dupa cum bine stim, angajatii anului 2014 sunt cei care merita sa fie in echipe. Nimeni nu isi mai permite angajati neproductivi. Si daca sunt angajati valorosi, este esential sa ii pastrezi multumiti. Ei sunt motorul unei afaceri prospere.

Va dorim un 2015 fantastic din toate punctele de vedere! Sa fie un an in care rezultatele sa se vada si mai bine, in care cifrele de afaceri sa creasca pana la cer, in care criza economica sa dispara si odata cu ea sa revina vremuri in care afacerile sa aiba si mai multe sanse sa prospere. Alaturi de ele, sa avem angajati multumiti, fericiti, gata sa vina la serviciu cu zambetul pe buze si cu sentimentul ca in fiecare zi mai pun o caramida peste constructia pe care o vor privi cu mandrie in viitor.

Sa avem succes si un 2015 exceptional!

de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 31 Decembrie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

La multi ani! Sa aveti un 2015 exceptional! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru FizioterapeutIntrebare: As avea si eu nevoie de o fisa de post pentru functia de fizioterapeut, cod COR 226402.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Posibilitatea de detasare transnationala a cetatenilor ucraineniIntrebare: O societate din Romania are angajat un cetatean ucrainean. Acest cetatean ucrainean a obtinut in Romania permisul de sedere pentru beneficiarii protectiei temporare. Societatea doreste acum sa il detaseze in Spania. Avand in vedere cele mentionate mai sus, va rugam sa ne comunicati daca societatea din Romania il poate detasa la o societate din Spania?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]