Achizitia de talente in 2022. De ce angajatii isi vor schimba joburile mai des?

achizitia de talente 2022fluctuatie de personal 2022romanii isi dau demisia
Achizitia de talente in 2022. De ce angajatii isi vor schimba joburile mai des?
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Definirea unui plan de recrutare poate fi o misiune dificila la final de an, asa ca recrutorii nu se pot relaxa in acea perioada. Desigur ca nu este indicat nici sa neglijam acest aspect, avand in vedere ca este imperios necesar sa stim care sunt directiile de urmat in noul sezon. In cazul nostru, anul 2022.
 
In caz ca nu cunoasteti exact principalele trenduri in recrutarea 2022, nu este niciun fel de problema. Anul este inca la inceput, asa ca planul de achizitie a talentelor poate fi inca realizat fara niciun fel de dificultate. In special daca stiti exact ce pretentii au candidati in noul an.
 
In momentul in care veti fi nevoiti sa recrutati candidati pentru anumite pozitii mai dificile, veti putea consulta planul de recrutare si achizitii de talente. Nu neglijati acest obicei, pentru ca va poate ajuta enorm. Nimeni nu vrea sa fie presat de timp, iar recrutorii intampina deseori aceasta situatie. Desigur ca probabil ca nu poti elimina complet astfel de momente, dar cu siguranta este mai bine sa fii organizat si disciplinat.
 

Trenduri in achizitia de talente 2022. Care sunt cerintele angajatilor?
 

Avand in vedere ca, in continuare exista un deficit serios in ceea ce priveste forta de munca in varii domenii, fara doar si poate ca recrutorii trebuie sa vina cu oferte competitive. Un fapt este cert: romanii nu mai vor sa fie supusi stresului la locul de munca, iar faptul ca nu mai putin de 450.000 au demisionat in cursul anului trecut arata o realitate demna de luat in seama.
 
La ce ne referim, mai exact? Un studiu recent a aratat ca angajatii romani nu vor sa mai fie supusi stresului la locul de munca, iar multi dintre cei care demisioneaza nu au gasit inca alta pozitie. 
 
Pur si simplu vor aloca un timp de cautare si considera ca exista suficiente oportunitati, in piata muncii. Si nu se insala. Exista suficiente joburi disponibile in IT si alte domenii conexe, marketing, banking, etc, iar marea provocare o constituie domeniul blue collar, lipsa fortei de munca in constructii, de exemplu, fiind recunoscuta de cativa ani incoace...mai multe despre achizitia de talente si fluctuatia de personal in 2022 pe portalresurseumane.ro, descopera sfaturile specialistilor in domeniu >>>
 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Mara Dobrin


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
achizitia de talente 2022fluctuatie de personal 2022romanii isi dau demisia

Data aparitiei: 22 Martie 2022
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Achizitia de talente in 2022. De ce angajatii isi vor schimba joburile mai des? Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]