Redistribuirea personalului de specialitate medico-sanitar si auxiliar

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cseke Attila, ministrul Sanatatii, a aprobat Ordinul pentru aprobarea conditiilor privind redistribuirea personalului de specialitate medico-sanitar si auxiliar din cadrul unitatilor sanitare care se reorganizeaza ca si camine pentru persoane varstnice, care nu a fost preluat de acestea, in alte unitati sanitare.

Conform actului normativ, redistribuirea se va realiza pe baza optiunii personale.

In situatia in care, pentru un post vacant, exista mai multe optiuni, departajarea se va face in functie, si pe baza unui punctaj, pe care angajatul il primeste in functie de vechimea si cariera profesionala pe care a desfasurat-o pana in prezent.

In prima etapa, pana in data de 28 martie 2011, personalul din unitatile reprofilate va depune la managerul unitatii optiunea pentru postul dorit. Managerul unitatii va avea obligatia ca in termen de 2 zile, pana la 30 martie 2011, sa prezinte directiei de sanatate publica judeteana tabelul nominal cu optiunile si punctajele fiecarui angajat.

Pana la data de 23 martie 2011, directiile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti au obligatia de a afisa la sediul propriu posturile vacante, la nivel national, pe categorii de personal si pe specialitati, pe judete si unitati sanitare.
In zilele de 04 si 05 aprilie 2011, dsp-urile vor realiza redistribuirea personalului in unitatile din acelasi judet.

In 14 si 15 aprilie 2011, se va face redistribuirea in unitatile din judetele limitrofe.

Procesul se va incheia in zilele de 28 si 29 aprilie 2011, atunci cand se va face redistribuirea la nivel national.

Reamintim ca, inca de la sfarsitul saptamanii trecute, listele cu posturile vacante, la nivel national, pe judete si unitati sanitare se afla afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii, acolo unde va fi postat si Ordinul aprobat de ministrul Sanatatii.

Un numar de 678 de medici si 2.086 de asistenti medicali vor putea opta pentru posturi in cadrul caminelor pentru persoanele varstnice, nou infiintate, sau pentru posturile vacante din sistemul sanitar, pe aceeasi specialitate. (Sursa: Ministerul Sanatatii)

de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 23 Martie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Redistribuirea personalului de specialitate medico-sanitar si auxiliar Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]