Catted Residences iti aduce locuinta ta de vis in Bucuresti

ansamblu rezidentiallocuinte bucuresti
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Catted Residences a dezvoltat ansambluri rezidentiale in trei zone principale de interes din Bucuresti: Pipera si Iancu Nicolae. Descopera noile ansambluri de case si apartamente si convinge-te de calitatea acestora.


Catted Residences, locuinta ta de vis in Bucuresti


CATTED Residences iti aduce locuinta ta de vis in Bucuresti

Dinamica Bucurestiului este una deosebita – pe zi ce trece, capitala creste si dezvolta noi poli de interes. In toata aceasta dinamica putem ajunge de multe ori sa ne sacrificam timpul, prin faptul ca suntem nevoiti sa parcurgem distante mari pana la locul de munca sau pana la centrele noastre de interes. A devenit foarte important ca zona in care locuim sa fie in proximitatea celor mai importante locatii pentru noi: locul de munca, zone de relaxare sau de shopping.




In acest context, CATTED Residences a dezvoltat ansambluri imobiliare in doua zone principale de interes din Bucuresti: Pipera si Iancu Nicolae. Toate aceste proiecte s-au nascut din pasiune pentru constructii, iar scopul principal este transpunerea experientei si a profesionalismului echipei CATTED Residences in fiecare element al constructiei. Locatiile ansamblurilor au fost alese cu multa grija, astfel incat sa le ofere clientilor nostri un acces facil catre caminul lor, dar si catre cele mai importante centre de interes din zonele in care se afla.

 

Unul dintre ansamblurile rezidentiale dezvoltate de CATTED Residences vine catre clienti cu case de vanzare in Pipera. Localizarea sa, în apropierea zonei de business si agrement Baneasa dar si de cartierul Straulesti, vine doar sa completeze lista de beneficii de care viitorii locatari se vor bucura dupa mutarea in noua lor locuinta. Acesta este unul din principalele ansambluri rezidentiale in Bucuresti inchise, fiind format din case, in care paza este asigurata in permanenta. Parcul verde, locurile de joaca pentru cei mici, siguranta strazilor si a trotuarelor se adauga la beneficiile pe care locatarii CATTED Residences le numara.


Acest complex rezidential contine locuinte perfect adaptate oricaror nevoi. Astfel, CATTED Residences s-a concentrat pe gasirea unei locatii apropiate de principalele centre comerciale, precum si accesibila din orice punct al orasului si care ofera un transport facil catre inima acestuia. De asemenea, autostrada A2, autostrada A3 si centura Bucuresti se afla la o distanta foarte apropiata de viitoarea ta locuinta, astfel ca vei fi la o aruncatura de bat de vacantele tale si weekend-urile in afara orasului.

 


Iancu Nicolae este o alta zona unde CATTED Residences si-a investit maiestria pentru a-ti putea aduce locuinta de vis aliniata nevoilor tale si ale intregii familii. Complexul rezidential iti pune la dispozitie vile in Iancu Nicolae, dar si garsoniere, apartamente cu doua si trei camere si vile. Complexul este localizat in proximitatea padurii Baneasa, oferind spatii de relaxare comune pentru toti locatarii acestuia – printre care acces la spatii verzi si piscina. Locatia sa, in proximitatea mall-urilor din zona Baneasa Shopping City, Jolie Ville sau Strip mall, dar si aproape de cluburile sociale si sportive aflate in proximitatea cartierului Iancu Nicolae, reprezinta una dintre cele mai ravnite zone ale Capitalei.

 

Iti doresti o locuinta de vis in Bucuresti, in apropierea locului tau de munca si a principalelor zone de agrement din nordul Capitalei? CATTED Residences iti ofera o gama larga de tipuri de locuinte, din care tu o poti alege pe cea care iti satisface toate nevoile. Alege sa castigi timp pe care sa-l petreci cu cei dragi, iar tranzitul tau catre serviciu si spatiile de divertisment sa fie unul optim.


 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ansamblu rezidentiallocuinte bucuresti

Data aparitiei: 29 Martie 2018
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Catted Residences iti aduce locuinta ta de vis in Bucuresti Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Zile libere platite pentru evenimente deosebiteIntrebare: Va rog sa-mi spuneti daca este specificat undeva cite zile libere se acorda la casatoria unui salariat. Suntem intreprindere mica si nu avem contract colectiv de munca doar regulament unde am prevazut 2 zile libere pentru casatorie. Este alta reglementare in afara de Codul muncii unde spune ca se acorda zile libere pentru casatorie conform contrat colectiv de munca sau regulament? Societatea a fost infiintata in anul 2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]