Apararea impotriva incendiilor. Top 9 aspecte pe care sa le cunosti in 2015

Control si sanctiuni in domeniul apararii impotriva incendiilor
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Dupa cum bine stim, apararea impotriva incendiilor, reglementata prin Legea nr. 307/2006 (publicata in Monitorul Oficial nr. 633 din 21.07.2006), constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent.

Aceasta activitate este obligatorie pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si pentru toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei. Asadar, fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala!

Ca sa evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI si ca sa va protejati proprietatea (sau institutia ori firma pe care o conduceti) de consecintele extrem de grave ale unui incendiu, acum aveti la dispozitie CD-ul "Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic".


Top 9 aspecte pe care trebuie sa le cunosti anul acesta si nu numai, despre apararea impotriva incendiilor:


    Securitatea la incendiu
(scenariul de securitate la incendiu, procedura de obtinere a avizelor si autorizatiilor, documentatiile necesare, formulare gata intocmite)

    Evaluarea riscurilor de incendiu (identificarea pericolelor de incendiu, identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu)

    Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor (tot ce trebuie sa stiti pentru a evita controale obositoare, interminabile, si amenzile imense)

    Mijloace de aparare impotriva incendiilor (obligatiile proiectantilor si executantilor, echiparea cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, autorizarea persoanelor care desfasoara lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor)

    Masuri de prevenire a incendiilor (legislatie, formulare, sfaturi practice si recomandari de la specialisti practicieni)

    Protectie civila (inclusiv procedura si documentele de obtinere a avizelor si autorizatiilor de protectie)

    Instruirea in domeniul PSI si al protectiei civile (organizarea activitatii de instruire, categorii de instructaje, mijloace si materiale pentru instruire, instructiuni de aparare impotriva incendiilor)

    Servicii private pentru situatiile de urgenta (reglementari legale, activitatea de prevenire a situatiilor de urgenta, constituirea si organizarea serviciilor private pentru situatii de urgenta)

    Control si sanctiuni in domeniul apararii impotriva incendiilor (cine si cum efectueaza controlul, lista completa a sanctiunilor din domeniul apararii impotriva incendiilor, documente de control)

Detalii mai multe aici despre apararea impotriva incendiilor>>>




de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Control si sanctiuni in domeniul apararii impotriva incendiilor

Data aparitiei: 23 Iulie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Apararea impotriva incendiilor. Top 9 aspecte pe care sa le cunosti in 2015 Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Cadouri in bani de Paste. Luna acordariiIntrebare: In cazul in care, in luna aprilie 2024, s-a oferit angajatilor o prima de PASTE (mai 2024), va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa se regaseasca aceasta prima, pe statul de plata din luna aprilie 2024 sau pe cel din luna mai 2024.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Salariata insarcinata. Reducerea timpului de lucru in baza recomandarii mediculuiIntrebare: In cazul unei angajate insarcinata care vine cu recomandare de la medicul specialist de reducere a programului de lucru de la 8 ore la 6 ore, va rugam sa ne transmiteti daca angajata trebuie sa prezinte lunar la angajator concediu medical cod 10 (reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru) sau ce documente sunt necesare pentru a reduce programul de lucru.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


    Descarca GRATUIT
    “Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

    exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
    Rentrop ∧ Straton

     

     

    Atentie la Controalele ITM!

    Descarcati gratuit Raportul Special

    "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
    Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


     

     

     
     
     



     
    Atentie la Controalele ITM!
    Descarcati gratuit Raportul Special

    "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
    [x]