Pachetul Expert SSM: Totul despre SSM, de la A la Z!

30 Decembrie 2013
30 Decembrie 2013
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SSM... domeniul in care specialistii detin cele mai mari responsabilitati cu putinta. Si, pe buna dreptate se spune ca specialistii in SSM si specialistii in dezamorsarea de bombe sunt unii dintre profesionistii care au nevoie de nervi de otel.

Nu spunem cat sunt de stresati si cat de multe obligatii si sarcini le intra in jurisdictie. Nu mai spunem cat de important este ca sarcinile lor sa se desfasoare in completa legalitate si fara urma de greseala. De corectitudinea muncii lor depindem cu totii.

Fie ca este vorba despre respectarea obligatiilor pe care le aveti pe linie de SSM si Apararea Impotriva Incendiilor sau despre crearea sutelor de documente si formulare pe care le aveti de intocmit, acum puteti beneficia de instrumente profesioniste, care sa va simplifice activitatea.  

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, v-am pregatit un pachet indispensabil pentru activitatea dvs: Pachetul Expert SSM!

Pachetul Expert SSM contine:

CD-ul 125 de modele si formulare vitale in SSM.
Va punem la dispozitie 125 de modele si formulare obligatorii pentru SSM, gata intocmite, pe care nu mai trebuie decat sa le completati cu datele dvs.!
CD-ul este foarte usor de utilizat, astfel incat sa puteti obtine oricand documentul dorit.

Ghid practic de aparare impotriva incendiilor. Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre Apararea impotriva incendiilor: obligatii sfaturi practice,  atentionari solutii si  formulare gata intocmite

Ghid practic de Securitate si Sanatate in munca. V-am pregatit un ghid complet pentru tot ce inseamna securitatea si sanatatea in munca! Absolut tot ce trebuie sa stiti despre SSM gasiti in Ghid practic de sanatate si securitate in munca!


Va invitam sa va rezervati un pachet SSM cat mai curand. Stocurile sunt limitate! Detalii despre pret, oferta si livrare AICI >>>



NOUTATI din Legislatia muncii

Ce obligatii noi a adus pentru dvs. Legea nr. 367/2022?


Pe 25 decembrie 2022 a intrat in vigoare Legea nr. 367/2022, care a abrogat celebra Lege nr. 62/2011 a dialogului social si a adus obligatii noi pentru dvs., cu aplicabilitate imediata. Aceste obligatii, care au schimbat multe lucruri din vechea legislatie, vizeaza aspecte importante ale relatiei cu angajatii, cum ar fi:
  •     incheierea contractele colective de munca si clauzele minime ale acestora
  •     alegerea reprezentantilor salariatilor
  •     conditiile de infiintare a sindicatelor (...mai multe aici >>)

Explicatii pe larg gasiti in lucrarea Ghid practic. Contractul colectiv de munca. Legislatie explicata + modele de formulare!
...Vezi AICI detalii complete <<


 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 

Descarca GRATUIT
“Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]