legislatiamuncii.ro cauta meniu

 

Inregistreaza-te pe LegislatiaMuncii.ro

1. Accesul in portal

http://www.LegislatiaMuncii.ro/   este un portal al inspectorilor de resurse umane, consilierilor juridici (care au atributii in domeniul raporturilor de munca si asigurarilor sociale), avocatilor (specializati in litigii de munca), si al tuturor profesionistilor din domeniu. Accesul in portal este, in mare parte, gratuit. Acolo unde subiectele sunt temeinic detaliate, cu exemple, modele, fise de control, comentarii, intrebari si raspunsuri, cazuri practice, accesul se face tot gratuit, dar pe baza de inregistrare ca membru. Trebuie sa stii ca accesul in http://www.LegislatiaMuncii.ro/   este clasificat pe 2 niveluri:

Nivelul 1 de acces

Acest nivel de acces este gratuit si nu este conditionat de nicio actiune din partea ta. Odata intrat pe http://www.LegislatiaMuncii.ro/   poti consulta in liniste temele ce ti se par interesante.

Nivelul 2 de acces

Acest nivel de acces (p entru a putea consulta absolut toate articolele de specialitate din portal) este tot gratuit, dar presupune un feed-back minim din partea ta. Practic, va trebui sa iti realizezi un cont (cu un simplu clic pe "nu am cont si doresc sa ma inscriu" - in dreapta-sus). Tot ce trebuie sa faci este să completezi formularul respectiv, sa-ti alegi un username si o parola si ai acces la o multime de informatii utile.

Vei primi un e-mail ce va contine un nume de utilizator si o parola cu care vei avea acces imediat in portal.

Atentie! Numele de utilizator si parola sunt numai ale tale. O aplicatie va scana permanent baza de date si, in situatia in care va observa accesari simultane cu acelasi nume de utilizator si parola, va bloca accesul la acest cont. Facem acest lucru pentru a te proteja. Imediat vei primi un e-mail prin care ti se va comunica faptul ca o alta persoana se afla in posesia numelui tau de utilizator si a parolei. In consecinta, vei primi un alt set de elemente de identificare. Daca situatia se repeta, contul tau va fi blocat permanent.

2. Forum

Accesul in forum este liber pentru toti utlizatorii portalului. Intrand pe forum poti fi permanent in contact cu toti colegii tai din acest univers particular al legislatiei muncii, asigurarilor sociale si managementului resurselor umane. Singura conditionare este una de educatie. Mesajele ce contin cuvinte ce nu pot fi gasite in dictionar vor fi eliminate automat din portal.

3. Informatii utile

Ca utilizator al portalului http://www.LegislatiaMuncii.ro/   ai acces, in fiecare zi, la o serie de informatii utile, cum ar fi: cursul valutar, horoscop si linkuri utile. Nu neglija nici modulul de stiri care poate fi consultat in fereastra principala.

4. Newsletter

Toti utilizatorii care si-au realizat cont la http://www.LegislatiaMuncii.ro/   precum si cei care ne transmit adresa de e-mail prin introducerea ei in campul special rezervat (din partea dreapta a portalului) vor primi, saptamanal, un newsletter electronic gratuit. Acest newsletter contine cele mai fierbinti informatii din domeniul legislatiei muncii si asigurarilor sociale, precum si managementului resurselor umane.

5. Cautare

Stim ca timpul tau este important, de aceea am implementat in http://www.LegislatiaMuncii.ro/ un puternic motor de cautare. Poti cauta dupa cuvinte-cheie in articole, dar si in pagini. Sugestie de cautare: bifeaza ambele casute (in pagini + in articole), pentru un rezultat complet al cautarii.

Nu rata aceasta oportunitate. Inregistreaza-te ACUM!

Pentru nivelul 2 (acces nelimitat in portal) click mai jos:

http://www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=pages&id=100

Descarca GRATUIT
“Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"
Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]