Colaborare OnLaptop-Flanco: Introducerea serviciilor de reparatii laptop pentru toti utilizatorii din Romania

Colaborare OnLaptop-Flanco: Introducerea serviciilor de reparatii laptop pentru toti utilizatorii din Romania
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
OnLaptop, un brand renumit pentru serviciile specializate in reparatia laptopurilor, isi anunta colaborarea oficiala cu Flanco, unul dintre principalii retaileri din Romania in domeniul IT&C, electronice si electrocasnice.

Gratie acestui parteneriat, clientii pot lasa laptopurile la orice filiala Flanco pentru reparatii sau upgrade. Dispozitivele sunt apoi transportate in siguranta la sediile OnLaptop din Bucuresti, unde specialistii se vor ocupa de necesitatile de reparatie sau de upgrade. Colaborarea dintre OnLaptop si Flanco garanteaza un tratament atent si de calitate pentru fiecare laptop, cu scopul de a imbunatati si prelungi durata de viata a dispozitivelor. Bazata pe incredere, calitate superioara si eficienta, aceasta initiativa asigura profesionalism si o atentie minutioasa la fiecare pas al procesului de reparatie.

Serviciul „Premium Express Service”, dezvoltat impreuna de Flanco si OnLaptop, simplifica procesul de reparatie si actualizare a laptopurilor, eliminand necesitatea de a cauta un centru de reparatii specializat sau de a parcurge distante mari pentru a remedia problemele tehnice. Acum, fiecare interventie de reparatie sau imbunatatire este usor accesibila in orice magazin Flanco din tara.



Ce reprezinta punctul de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco?

Toate cele 159 de magazine Flanco iti stau la dispozitie pentru a-ti rezolva problemele cu laptopul!
Nu mai este necesar sa cauti un service de reparatii pentru laptopul tau, ai 159 de magazine Flanco la dispozitia ta. Aici poti lasa laptopul in grija noastra, fara nicio bataie de cap.

Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la magazinul Flanco cel mai apropiat, unde vei primi un deviz de intrare pentru laptopul tau. Consultantul Flanco va trimite laptopul la sediul central OnLaptop pentru reparatie. Dupa ce ajunge acolo, un tehnician OnLaptop va prelua laptopul tau si te va contacta pentru a-ti furniza diagnosticul si costul reparatiei. Cu acordul tau, tehnicianul va efectua reparatia, iar laptopul reparat va fi returnat la magazinul Flanco de la care il poti ridica si efectua plata. Este atat de simplu si comod!

Ce reparatii poti realiza prin intermediul punctelor de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din Romania?

Punctele de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din Romania iti ofera acces la o gama variata de servicii profesionale de reparatii laptop. Acestea includ, dar nu sunt limitate la:

Inlocuirea Componentelor Defecte:
  • Schimbarea display-urilor sparte sau defecte;
  • Inlocuirea tastaturilor deteriorate sau defecte;
  • Inlocuire elemente de carcasa;
  • Inlocuire LVDS, Wi-Fi, Module 4G, 5G, TouchPad;
  • Schimbarea bateriilor uzate sau defecte ale unui laptop;
  • Inlocuirea sau upgrade unitatilor de stocare (HDD/SSD) si a memoriei RAM;

Reparatii Hardware pentru Laptop:
  • Reparatii ale placii de baza, inclusiv probleme legate de circuitul de alimentare si de grafica;
  • Reparatii si inlocuire mufe alimentare, porturi Audio, USB, HDMI, USB-C sau alti conectori;
  • Reparatii balamale, elemente de carcasa;
  • Rezolvarea problemelor legate de supraincalzire prin curatarea sistemului de racire si schimbarea pastei termoconductoare si a thermalpad-urilor. (Mentenanta Laptop);

Upgrade Laptop:
  • Upgrade-uri de hardware, cum ar fi: Echiparea cu mai multa memorie RAM sau inlocuirea HDD-ului cu un SSD pentru o performanta imbunatatita

Servicii de depanare sau diagnosticare laptop:
  • Diagnosticare completa pentru a identifica cauzele problemelor de functionare ale laptopului.
  • Teste hardware si software pentru a detecta defectiuni sau conflicte ale sistemului.
  • Depanare sistem pentru problemele legate de boot sau instabilitatea sistemului.
  • Evaluari ale starii de sanatate a componentelor laptopului, inclusiv a hard disk-ului, bateriei si sistemului de racire.

Garantie:

OnLaptop, in parteneriat cu Flanco, pune un accent deosebit pe fiabilitate si increderea acordata de clienti serviciilor lor, motiv pentru care fiecare interventie vine insotita de o garantie solida. Aceasta politica de garantie nu este doar un angajament fata de calitate, ci si o dovada a seriozitatii si atentiei acordate fiecarei sarcini, indiferent de complexitatea ei.

Despre Flanco:

Flanco este brand romanesc din 1994 cu o retea de 159 de magazine in 113 orase!

Flanco, liderul dinamic al pietei de retail autohtone, este mai mult decat un furnizor de produse IT&C si electronice, este un partener de incredere pentru clientii sai. Oferind o gama larga de produse, de la laptopuri si telefoane mobile la televizoare si frigidere, Flanco se distinge prin serviciile sale de calitate si prin angajamentul fata de satisfactia clientului. Cu o retea nationala de magazine si un website user-friendly, Flanco face achizitionarea de tehnologie mai accesibila si mai placuta pentru Romani.

Despre OnLaptop:

OnLaptop, cu sediul in Bucuresti, se remarca in domeniul serviciilor IT prin expertiza si calitatea serviciilor sale. Specializata in reparatii si intretinerea laptopurilor, OnLaptop ofera o gama larga de servicii, de la inlocuirea componentelor hardware la depanari complexe. Echipa sa dedicata si inalt calificata este mereu pregatita sa raspunda cu profesionalism si rapiditate la nevoile clientilor sai. Prin colaborarea cu Flanco, OnLaptop isi extinde accesibilitatea, aducand expertiza sa mai aproape de clienti in intreaga tara.

Parteneriatul OnLaptop-Flanco este mai mult decat o simpla colaborare, este un pas inainte spre o experienta de service mai eficienta si mai convenabila pentru clientii din Romania. Aceasta colaborare marcheaza inceputul unei noi ere in serviciile de reparatii laptop, oferind acces usor si profesionalism de top clientilor din intreaga tara.


 

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 24 Noiembrie 2023
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Colaborare OnLaptop-Flanco: Introducerea serviciilor de reparatii laptop pentru toti utilizatorii din Romania Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]