Violeta Alexandru cere lista beneficiarilor de subventii pentru angajarea somerilor

subventii someriangajatori
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea transparenta referitoare la felul in care sunt distribuiti banii pentru acordarea de subventii somerilor. Aceasta a declarat ca marti va emite un ordin prin care va cere ANOFM sa centralizeze si sa publice lista actualizata la zi cu numele beneficiarilor.
 
„Ca sa facem treaba, mai intai curatam! Cea mai buna curatenie: scoatem totul la lumina. Maine dimineata Ordinul prin care cer sa se centralizeze si sa se publice subventiile, la zi, din toata tara, pentru angajarea somerilor, pleaca spre ANOFM. Multi bani europeni au fost la dispozitia AJOFMurilor pentru a le acorda firmelor ca sa angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45. Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferential si ce s-a intamplat cu banii. Ma intereseaza rezultatele.”a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook, in noaptea de luni spre marti. 
 
De asemenea, Alexandru a mentionat faptul ca isi doreste ca piata muncii din Romania sa se dezvolte, iar firmele care au procedat corect nu au de ce sa se teama de masurile impuse: “Nicio firma care a facut treaba nu are de ce sa fie deranjata de masura mea. Vrem acelasi lucru: corectitudine si cat mai multi oameni in piata muncii din Romania. Nu regret ca mai si deranjez - lucrurile care nu sunt in regula”.
 
Violeta Alexandru a atasat la postare si o fotografie a ordinului pe care il va emite marti.
 
Conform documentului, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) va trebui sa publice, pana vineri, pe site-ul propriu, lista angajatorilor care au beneficiat de subventii pentru angajarea somerilor, data inregistrarii cererii pentru acordarea subventiei, suma primita, numarul de persoane care cautau un loc de munca si au fost incadrate, dar si categoria de varsta vizata. Datele trebuie centralizate pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2019.
 

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
subventii someriangajatori

Data aparitiei: 07 Ianuarie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Violeta Alexandru cere lista beneficiarilor de subventii pentru angajarea somerilor Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]