ANOFM: Proiect nou

proiect noucampionanofm
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


ANOFM: organizeaza in data de 24.07.2012, Conferinta de lansare a proiectului "Centre autonome si moderne de pregatire prin implementarea unei organizari noi - CAMPION"

Proiectului consta in crearea premizelor de modernizare si reorganizare a capacitatii centrelor regionale de formare profesionala a adultilor, din structura Solicitantului, pentru a furniza servicii de calitate, adaptate la cerintele pietei muncii.

Proiectul este aplicat pe Axa Prioritara 4 "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare", Domeniul Major de Interventie 4.1 "intarirea capacitatii Serviciului Public de Ocupare pentru furnizarea serviciilor de ocupare", care vizeaza modernizarea si reorganizarea Serviciului Public de Ocupare din Romania.

Evenimentul va avea loc la in data de 24 iulie 2012, ora 11.00, la hotel Ramada Majestic Bucuresti, Calea Victoriei 38-40, Sector 1, Bucuresti.
Evenimentul va fi prezidat de Presedintele ANOFM Cristiana Barbu, iar dintre invitatii de seama ii putem enumera pe Excelenta Sa, Estanislao de Grandes Pascual, ambasadorul Spaniei in Romania si secretarul de stat in Ministerul muncii, familiei si protectiei sociale Georgeta Bratu.

Avand o durata de 36 luni, proiectul se deruleaza in regiunile Centru Sud- Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Vest, Bucuresti-llfov si este implementat de beneficiar - Agentia Nationala Pentru Ocuparea Fortei de Munca in parteneriat cu Centro Superior de Formacion Europa SUR, Data Control Technologias de la Informacion si Global Commercium Development.

Beneficiile proiectului pentru grupul tinta constau in stabilirea unui plan de actiuni viitoare de modernizare si imbunatatire a serviciilor oferite clientior de centrele regionale de formare profesionala, dezvoltarea unui sistem intern de control al calitatii programelor oferite, pregatirea personalului rapid si cu costuri minime prin intermediul platformei de formare online, construirea unei retele cu actori similari de pe piata si cu partenerii sociali.

Efectul pe termen lung al proiectului este acela de initiere a procesului de reorganizare a structurilor regionale de formare si repozitionarea lor ca etalon pe piata, precum si crearea cadrului necesar care sa permita structurilor de formare sa se autosustina financiar.

Printre rezultatele asteptate se numara elaborarea unui instrument de formare continua elaborat (platforma de e-learning) cu 40 programe/module de interes, organizarea de mese rotunde, seminarii si intalniri cu agenti economici, parteneri sociali, actoi relevanti de pe piata in vederea crearii unei retele nationale si transnationale de colaborare in domeniul formarii profesionale, actualizarea programelor de formare pe care centrele regionale le ofera clientilor sai cu module transversale privind egalitatea de sanse si protectia mediului, dotarea centrelor cu tehnologie IT pentru a face fata cerintelor actuale ale pietei, si nu in ultimul rand achizitionarea unui vehicul special cu rol de sala mobila de curs, pentru promovarea cursurilor de formare in toata tara.

Valoarea totala a proiectului este de 20 mil. lei, din care 15 mil. lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
proiect noucampionanofm

Data aparitiei: 23 Iulie 2012
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

ANOFM: Proiect nou Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatie emitere adeverinta venit noua lege a pensiilorIntrebare: In ce conditii firma este obligata sa elibereze adeverinte cu tote veniturile din 1957-2001 conform noii L360/2023. Firma este din 1957, detinem arhiva, din statele vechi si mai apoi fluturasi se poate deduce baza de calul a pensiei care difera de la o perioada la alta, totodata, nu sunt incluse toate veniturile la calulul CAS-lui si pensia suplimentara L80/1992.Legea intra in vigoare din septembrie, suntem obligati sa eliberam pana atunci aceste adeverinte?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa de post pentruDirector vanzariIntrebare: Va rog frumos sa ne trimit fisa post pentru urmatorul cod cor: 112018 - director vanzari.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]