Fisele de evaluare iti dau batai de cap? Ce solutii profesioniste iti vin in ajutor

evaluarea angajatilorafacerefise de evaluareproductivitatecriterii de performanta
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Nu ai de ce sa risti o amenda din partea ITM-ului pentru ca iti lipsesc fisele de evaluare ale angajatilor. Poti beneficia, datorita unor specialisti care au organizat informatiile intr-o forma optima, de fise de evaluare redactate corespunzator.

Criteriile de performanta sunt analizate si explicate conform Noului Cod al Muncii, iar legislatia nu mai are nicio usa inchisa pentru tine daca decizi sa apelezi la una dintre aceste solutii puse la dispozitie de mai multi profesionisti din domeniul muncii.

O societate isi poate desfasura activitatea intr-un mod cat mai productiv numai atunci cand evaluarea angajatilor este intocmita in mod corect, iar rezultatele sunt concludente si pot fi folosite in cresterea eficientei muncii depuse de salariati.

Un manager bun va avea intotdeauna grija ca procedura de evaluare a salariatilor sa fie realizata la un nivel profesionist, iar pentru ca acest aspect sa poata fi respectat, sunt necesare materiale de calitate si fise de evaluare intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, dar si cu necesitatile companiei in cauza.

Astfel, un produs precum CD-ul Evaluarea angajatilor si Criteriile de performanta conform Codului muncii 2011 ii ajuta pe angajatori sa se informeze cu privire la criteriile de performanta individuala si sa afle si care sunt posibilitatile de care dispun pentru stabilirea criteriilor de evaluare profesionala.

In plus, acest produs ofera informatii actualizate cu privire la:

- aspecte juridice privind desfasurarea procesului de evaluare profesionala;
- informatii privind o formare profesionala si o evaluare profesionala;
- particularitati pentru o evaluare profesionala a personalului bugetar.

Aceste fise de evaluare sunt esentiale pentru a verifica mai multe caracteristici care tin de bunul mers al firmei. Astfel, in functie de cat de corect sunt intocmite aceste fise, se pot trage mai multe concluzii cu privire la salariatul supus evaluarii:

- daca acesta se ridica la nivelul de performanta pe care l-ati cerut;

- daca evolutia de la ultima evaluare este ascendenta;

- daca gradul sau de implicare corespunde cerintelor pentru obtinerea unei productivitati ridicate;

- daca nivelul sau de loialitate conduce la indeplinirea obiectivelor propuse;

- daca respecta cu strictete normele impuse la locul sau de munca.


Angajatorii care doresc astfel sa faca o evaluare corecta si eficienta a salariatilor gasesc, de fiecare data, un instrument de nadejde in fisele de evaluare care ii ajuta sa aiba in permanenta alaturi o echipa de lucru performanta si dedicata afacerii. In plus, aceste fise de evaluare au un rol major in identificarea punctelor slabe si a salariatilor care incetinesc dezvoltarea afacerii conduse de angajator.


NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
evaluarea angajatilorafacerefise de evaluareproductivitatecriterii de performanta

Data aparitiei: 31 Octombrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Fisele de evaluare iti dau batai de cap? Ce solutii profesioniste iti vin in ajutor Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]