Exclusiv: Interviu George Butunoiu, speaker in cadrul evenimentului Business Days - Brasov, 28-29 Septembrie 2011

eveniment brasov business daysgeorge butunoiu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Daca va inscrieti  AZI sau MAINE (26-27 Septembrie 2011) la evenimentul Brasov Business Days, CLICK AICI, beneficiati de reducerea de 25%. Trebuie sa introduceti codul RS25 in mesajul din Pagina de Contact.

Unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in executive search, George Butunoiu a fost printre primii romani care au pus bazele unui business de recrutare, in 1992.

S-a alaturat Ward Howell Euroselect in 1996 ca Managing Partner al biroului Ward Howell Romania, business pe care l-a cumparat in 2003. Ulterior, a devenit Managing Partner al Alexander Hughes Romania. In 2006, si-a creat propria companie - George Butunoiu Ltd., impreuna cu alti parteneri.

Autor la o varietate de publicatii de afaceri, precum si fondator si membru activ in diferite organizatii de afaceri, asociatii si proiecte, George Butunoiu este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de consultanta.

George detine o diploma in Fizica de la Universitatea din Bucuresti, o diploma de Master in Business Administration de la Academia de Studii Economice si o diploma de Master in Managementul Resurselor Umane din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative Bucuresti. De asemenea, in prezent, studiaza pentru a-si obtine doctoratul in Management si Stiinte Sociale la universitatile Corsica si Rennes II.

Redactor legislatiamuncii.ro Angajatul sclipitor trebuie sa lucreze neaparat intr-o echipa?

George Butunoiu: Nu exista o definitie universala a “angajatului sclipitor”, nici nu poate exista asa ceva la modul absolut, ci numai intr-un context, adica e exact ata de “sclipitor” pe cat de profitabil e pentru organizatia respectiva. Am vazut adesea cazuri cu angajati considerati astfel intr-o firma si care nu erau de aproape niciun folos alteia la care a fost angajat sau la care s-a mutat dupa ce a “sclipit” in cea de dinainte. Asadar, raspunsul e “nu neaparat”, desi in cele mai multe cazuri lucrul in echipa e de dorit.

Redactor legislatiamuncii.ro : Au inceput romanii sa investeasca semnificativ in dezvoltarea personala?

George Butunoiu: Da, din ce in ce mai multi, si tendinta asta se va mentine crescatoare multi ani de acum inainte. Pentru unii a ajuns chiar o obsesie, isi sacrifica aproape tot pentru asta, si familie, si viata personala, si chiar bunurile personale… De pilda, unii isi vand sau isi amaneteaza locuintele si bunurile din casa pentru a-si plati un MBA sau mai stiu eu ce tampenii mai cred ei ca le-ar putea aduce jobu si recunoasterea dorite. De regula, pe acestia ii depistezi repede, chiar din CV, si multi angajatori sunt reticenti in fata unor asemenea cazuri.

Redactor legislatiamuncii.ro : Ia head-hunting-ul amploare in Romania? Cu preponderenta, in ce sectoare?

George Butunoiu: Nu, cred ca e la un nivel de saturatie, nu va creste intr-un ritm mai alert decat cresterea economica. Practic, de multi ani e la acelasi nivel raportat la nivelul businessului in Romania, asa ca nu e de asteptat sa vedem schimbari semnificative in acest sector. De aceea nici nu au mai fost intrari sonore si spectaculoase pe piata in acest domeniu, nu e destul business pentru mai multi decat suntem in acest moment.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
eveniment brasov business daysgeorge butunoiu

Data aparitiei: 26 Septembrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Exclusiv: Interviu George Butunoiu, speaker in cadrul evenimentului Business Days - Brasov, 28-29 Septembrie 2011 Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Spor de fidelitate. Conditii de acordareIntrebare: Se poate acorda sporul de fidelitate in cadru firmei trimestrial daca nu se transmite in Revisal?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Remuneratia minima pentru zilieri aprilie 2024. Mod calcul durata prestare activitateIntrebare: O SRL lucreaza cu zilieri pe caen 5610. Care este remuneratia minima pt zilieri in anul 2024? Cele 90 de zile in care o persoana poate lucra la o firma este pe an calendaristic, adica la 01.01.2024 se ia de la zero evidenta, sau trebuie tinut cont si de lunile anterioare din anul precedent?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]