Ce companii platesc serios cand fac noi angajari

angajatoriMicrosoftAdobeangajare INGrecrutarelocuri de munca
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Ori de cate ori o companie de renume se afla in cautare de noi salariati, procesul de recrutare se deosebeste in mod clar de selectiile pe care le fac firmele mai mici si cu bugete limitate. Astfel, pentru a-si recruta specialistii de care au nevoie, companiile importante recurg la procese destul de costisitoare de care profita site-urile de recrutare de renume.

In concret, afisarea unui anunt de job costa saptamanl 269 de euro, iar un anunt care sa apara zilnic pe prima pagina a unui site de recrutare poate costa si 350 de euro, in vreme ce un anunt simplu va costa numai 100 de euro. Exista insa si site-uri care percep taxe de aproximativ 500 de euro pe luna pentru afisarea unui anunt in pagina principala, insa si un singur anunt poate costa 350 de euro.

Pentru a atrage cat mai multe companii care vor sa isi gaseasca cei mai potriviti angajati, multe dintre site-urile de recrutare importante ofera pachete de servicii sau afiseaza diferite oferte. Multe dintre companiile care platesc pentru serviciile de recrutare sunt din sectorul de IT, inginerie, outsourcing sau auto.

Astfel, printre companiile care platesc pentru ca site-urile de recrutare sa le ofere cele mai mari sanse de identificare a candidatilor ideali se numara si Genpact, Adobe, ING, Microsoft sau BCR.
In prezent, Genpact se afla in cautare de noi angajati si afiseaza peste cateva zeci de oferte de locuri de munca. Cei care doresc sa se angajeze in cadrul companiei ar trebui sa cunoasca una dintre urmatoarele limbi straine: germana, franceza, italiana, olandeza, maghiara, norvegiana, greaca, turca, poloneza.

Compania Adobe angajeaza prin filiala din Romania programatori, dezvoltatori web si ingineri software. Compania a oferit recent 1.000 de dolari celor care pot recomanda specialisti in dezvoltare software suficient de buni incat sa treaca de testele de angajare.

ING Bank angajeaza tot in aceasta perioada consultanti ING Office si consultanti de vanzari, precum si IT-isti sau economisti. De asemenea, BCR are 30 de locuri de munca disponibile. Microsift se afla in cautare de specialisti IT, cunoscatori a cel putin doua limbi straine.

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajatoriMicrosoftAdobeangajare INGrecrutarelocuri de munca

Data aparitiei: 06 Septembrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ce companii platesc serios cand fac noi angajari Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]