Parlamentul decide daca anul 2012 va aduce legi noi

sesiunea ordinara de toamnaalocatia pentru copiilegea salarizarii unitare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In cazul in care, cu ocazia celei de-a doua sesiuni ordinare din 2011 din cadrul Guvernului, va fi aprobata si transmisa spre dezbatere Parlamentului, anul 2012 ar putea incepe prin aplicarea legii salarizarii unitare.

Guvernul isi propune insa ca discutiile cu privire la aceasta lege sa se finalizeze pana la sfarsitul lunii noiembrie. In acelasi timp, vor fi supuse dezbaterii in Parlament si modificarile referitoare la alocatia de stat pentru copii, concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor si adoptarea unui proiect de lege pentru instituirea venitului minim de insertie.

In plus, alte dezbateri vor fi cu privire la adoptarea proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a Codului de procedura civila si pentru punerea in aplicare a Codului de procedura penala, precum si cu privire la modificari aferente statutului judecatorilor si procurorilor, dar si statutului personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor.

Guvernul va trimite Parlamentului, tot in aceasta toamna, proiecte de lege privind executarea pedepselor neprivative si celor privative de libertate, precum si privind organizarea si functionarea sistemului de probatiune. Pana la sfarsitul lunii noiembrie ar putea fi aprobat si un proiect de lege privind organismele de plasament colectiv in valori mobiliare si societatile de administrare a investitiilor, o lege privind simplificarea procedurilor de privatizare a pachetelor minoritare de actiuni detinute de stat la societatile comerciale precum si modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 98/2006 privind supravegherea suplimentara a institutiilor de credit, a societatilor de asigurare si/sau de reasigurare, a societatilor de servicii de investitii financiare si a societatilor de administrare a investitiilor dintr-un conglomerat financiar.

Alte proiecte incluse in agenda parlamentara se refera la reproducerea umana asistata medical cu tert donator, modificarea regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope si modificarea legii de organizare si functionare a activitatilor si practicilor de medicina complementara/ alternativa.  De asemenea, se au in vedere si proiectele de Lege privind gospodarirea integrata a zonei costiere si producerea, importul si comercializarea suplimentelor alimentare.

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
sesiunea ordinara de toamnaalocatia pentru copiilegea salarizarii unitare

Data aparitiei: 05 Septembrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Parlamentul decide daca anul 2012 va aduce legi noi Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]