Recrutorii din Romania, reuniti sub o singura umbrela

recrutare si selectieasociatia recrutorilorresurse umane
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recent a fost infiintata Asociatia Recrutorilor din Romania de catre Marius Panuta care considera ca o astfel de asociatie este binevenita dat fiind faptul ca exista lacune in ceea ce priveste comunicarea dintre specialistii in resurse umane din Romania, dar si in privinta unei legislatii clare in acest domeniu.

Asociatia Recrutorilor din Romania a organizat deja primul eveniment care a constat intr-o conferinta de profil. Toti cei care doresc sa faca parte din aceasta asociatie vor putea fi in permanenta la curent cu noile tehnici de recrutare, vor avea acces la studii de piata din acest camp si vor putea fi astfel reprezentati si in diferite probleme legislative.

Prin organizarea primei conferinte a recrutorilor, s-a constatat ca exista un deficit legislativ in sectorul resurselor umane si ca vor trebui depuse eforturi care sa duca la solutionarea acestei probleme si care sa dezvolte, in paralel, sistemul de recrutare din Romania.

Cei care fac parte din aceasta asociatie sau cei care se vor inscrie in continuare vor beneficia de numeroase avantaje fata de cei neinscrisi in cadrul noii organizatii deoarece vor avea acces la noutatile din domeniu si vor putea intra in contact cu unii dintre profesionistii de top din domeniul recrutarii.

In prezent, se pot inscrie in asociatie orice recrutori din Romania. De asemenea, din cadrul Asociatiei Recrutorilor din Romania pot face parte si alte asociatii sau cluburi de profil. Asociatia urmeaza sa organizeze lunar intalniri intre recrutori si va incerca sa gaseasca in permanenta solutii care sa duca la dezvoltarea sistemului de recrutare din Romania.

Se considera ca un recrutor profesionist trebuie sa poata identifica potentialul din fiecare candidat si sa vada dincolo de aparente. Mai mult decat atat, recrutorul trebuie sa descopere persoana potrivita pentru echipa sa si sa distribuie in mod eficace persoanele selectate pentru posturile care li se potrivesc cel mai bine. Astfel, succesul unei companii depinde foarte mult de selectia facuta de un recrutor printre candidatii existenti.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
recrutare si selectieasociatia recrutorilorresurse umane

Data aparitiei: 04 August 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Recrutorii din Romania, reuniti sub o singura umbrela Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]