11.000 de bucuresteni si-au gasit anul acesta un loc de munca

angajareocuparea fortei de muncaabsolventi
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Potrivit datelor furnizate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, nu mai putin de 11.000 de bucuresteni au reusit anul acesta sa obtina un loc de munca prin intermediul serviciului public de informare, 1.530 dintre acestia fiind tineri cu varsta de pana in 25 de ani.

In afara celor 1.530 de tineri cu varsta sub 25 de ani, alte 2.856 de persoane au varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, in vreme ce 3.308 au intre 35 si 45 de ani. Un alt numar destul de mare este detinut de persoanele cu varsta de peste 45 de ani, 3.547 de oameni din aceasta categorie reusind anul acesta sa isi gaseasca un loc de munca in Bucuresti.

In ceea ce priveste categoriile sociale sprijinite de AMOFM in vederea angajarii, prin subventionarea locului de munca, au beneficiat de sprijin 200 de someri cu varsta de peste 45 de ani, trei persoane cu parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale si cinci persoane cu handicap.

Tot pana la acest moment au reusit sa se angajeze si 120 de absolventi din cadrul institutiilor de invatamant, patru dintre acestia fiind din ciclul inferior al liceului sau al scolilor de arte si meserii. Alti 30 dintre acestia sunt absolventi de invatamant secundar superior sau invatamant postliceal, iar 86 sunt absolventi de invatamant superior.

NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajareocuparea fortei de muncaabsolventi

Data aparitiei: 25 Iulie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

11.000 de bucuresteni si-au gasit anul acesta un loc de munca Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]