Imbunatatirea eficacitatii organizationale a sistemului de protectie a copilului in Romania

Ministerul MunciiFamiliei si Protectiei Socialeproiectprotectia copilului
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in calitate de Beneficiar, anunta inceperea Proiectului "Imbunatatirea eficacitatii organizationale a sistemului de protectie a copilului in Romania". Proiectul este finantat de Ministerul Administratiei si Internelor, Directia pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007 - 2013. Proiectul va fi implementat in parteneriat cu Fundatia SERA ROMANIA, pe o perioada de 24 de luni.
 
Obiectivul general al proiectului este acela de a realiza imbunatatirile de structura si proces necesare pentru cresterea eficacitatii organizationale a sistemului de protectie a copilului in Romania.
 
Obiectivele specifice ale Proiectului sunt:
 
1. Obiective specifice privind imbunatatirile de structura
1.1Restructurarea Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din judete si sectoarele municipiului Bucuresti, pentru a se asigura o organizare unitara si eficace a structurii acestora.
1.2 Dezvoltarea si intarirea capacitatii institutionale a Serviciilor Publice de Asistenta Sociala din municipii si orase (SPAS) si a structurilor de asistenta sociala echivalente din comune.
1.3 Imbunatatirea calitatii serviciilor publice oferite de DGASPC si SPAS prin perfectionarea/completarea reglementarilor si consolidarea implementarii standardelor de calitate a serviciilor, procedurilor si standardelor privind managementul cazurilor.
1.4 Imbunatatirea managementului resurselor umane, normarea activitatilor personalului si stabilirea indicatorilor de performanta adecvati la nivelul institutiilor si serviciilor DGASPC si SPAS.
 
2. Obiective specifice privind imbunatatirile de proces
2.1 Imbunatatirea si completarea procesului de adoptare, aplicare monitorizare si evaluare a deciziilor referitoare la protectia drepturilor copilului.
2.2 Imbunatatirea si completarea procedurilor si mecanismelor de cooperare si colaborare dintre DGASPC si SPAS, precum si a procesului de coordonare a activitatilor SPAS de pe teritoriul judetului de catre DGASPC.
2.3 Perfectionarea, dezvoltarea si extinderea monitorizarii centralizate a resurselor si activitatilor din sistemul de protectie a copilului.
2.4 Imbunatatirea eficacitatii activitatilor furnizorilor de servicii sociale, prin crearea unui sistem concurential bazat pe eficienta utilizarii resurselor alocate.
 
Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa urmatoarei persoane de contact:
 
Elisabeta TRIFAN - Coordonator national, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Directia Generala pentru Protectia Copilului
 
Tel.: 021. 315.36.33
Fax: 021. 312.74.74
email: elisabeta.trifan@anpfdc.ro

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Ministerul MunciiFamiliei si Protectiei Socialeproiectprotectia copilului

Data aparitiei: 19 Mai 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Imbunatatirea eficacitatii organizationale a sistemului de protectie a copilului in Romania Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]