In Bucuresti sunt 1.172 locuri de munca vacante

ANOFMlocuri de muncajoburiagent de securitate
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a remis un comunicat de presa in care a anuntat ca somerii din Bucuresti pot alege un loc de munca din cele 1.172 puse la dispozitie de catre companiile din Capitala.

Dintre cele 667 locuri de munca disponibile pentru muncitorii calificati, cele mai multe (269) sunt pentru lucrator comercial, urmate de agent securitate - 74, montator subansamble si confectioneri asamblori de articole din textile cate 30.

Pentru absolventii de studii medii, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca ofera 171 de locuri vacante, cele mai multe cereri din partea angajatorilor fiind pentru , operatori vanzari prin telefon (46), agenti vanzari - 17 si functionar administrativ - 10.
 
Un numar de 185 de locuri de munca sunt disponibile pentru somerii cu studii superioare, angajatorii oferind 60 de posturi pentru director de magazin, inginer automatist si inginer electronist, transporturi si telecomunicatii - cate 6 locuri.

Pentru muncitorii necalificati, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca are 149 de posturi libere, dintre care 95 pentru ambalatori manuali si 13 pentru femeie de serviciu.

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre cele 1.172 de locuri de munca sunt invitate sa contacteze agentiile de sector ale Agentiei Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ANOFMlocuri de muncajoburiagent de securitate

Data aparitiei: 25 Martie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

In Bucuresti sunt 1.172 locuri de munca vacante Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]