Comunicat intern (instiintarea personalului cu privire la demararea actiunii de chestionare)

instiintareangajatichestionare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
COMUNICAT INTERN


Catre: 1) Toti angajatii
De la: …………………………..


Ref.: Chestionare pe tema motivare

Data: ……………….


Stimate doamne, stimati domni 2),

Retribuirea muncii dvs. trebuie facuta pe masura rezultatelor obtinute. In plus, dorim ca munca sa va aduca bucurie. Dorim sa eliminam rutina din firma noastra. Vrem sa dispara plictiseala si nemultumirea din ziua dvs. de lucru.

De aceea 3), conducerea firmei a decis lansarea unei campanii de chestionare a angajatilor, pe tema motivarii dvs. Aceasta campanie se va desfasura in scris si va garantam anonimatul. Vom pune intrebari care sa clarifice diverse aspecte ale acestei teme:

- Nivelul motivarii angajatilor
- Relatia dintre aprecierea de care se bucura angajatii si motivarea lor
- Modul de recompensare
- Conditiile de lucru
- Preocuparea conducerii firmei pentru motivarea angajatilor

Chestionarele va vor fi inmanate pe data de………………. Le puteti completa in timpul programului de lucru. Nu veti avea nevoie de mai mult de 4) ……………….!

Desigur, participarea este voluntara 5). Dar cu cat vom primi inapoi mai multe chestionare completate, cu atat ne vom putea forma o imagine mai exacta a motivarii in firma noastra si vom putea sa inlaturam problemele mai rapid. De aceea, va rugam sa ne raspundeti deschis si sincer la intrebari.

Pentru ca datele dvs. personale sa nu fie divulgate 6), evaluarea va fi realizata de catre o echipa de experti externi. Pe data de ………………. va avea loc o intalnire in care dvs. va veti putea lamuri toate intrebarile.

Va rugam sa completati chestionarul pana cel tarziu ………………. 7) sa-l puneti intr-un plic inchis si sa-l lasati in ……………….. Cele mai importante rezultate ale chestionarii, precum si masurile care vor fi luate va vor fi prezentate cat mai curand cu putinta.

Speram ca participarea dvs. sa fie cat mai activa.

Semnatura: …………………………..


Note:

1) Datele de referinta: Denumiti grupul-tinta care va fi chestionat: angajatii intregii firme sau ai unui departament anume.
2) Introducerea: Concepeti introducerea mesajului astfel incat sa captati din start interesul angajatilor si sa le aratati scopul si utilitatea chestionarului. Va va fi mai usor daca intrebarile au legatura cu o problema actuala a firmei/departamentului.
3) Continutul: Rezumati continutul actiunii pentru ca cei chestionati sa inteleaga exact ce se asteapta de la ei. Temele care vor fi abordate depind numai de cerintele specifice firmei.
4) Timpul necesar completarii: Amintiti in comunicat timpul necesar completarii chestionarului pentru ca angajatii sa stie aproximativ cat timp sa-i aloce.
5) Solicitarea participarii la actiune: Oferiti motive pentru participarea activa si deschisa la actiune. Inlaturati temerile si reticentele prin scoaterea in evidenta a avantajelor.
6) Anonimatul: Anonimatul este cheia exprimarii parerilor in mod deschis. Nu subapreciati frica angajatilor dvs. De aceea, specificati clar faptul ca pastrarea anonimatului este garantata. Explicati cine va evalua chestionarul si ce rol va juca conducerea firmei.
7) Privirea de ansamblu: Specificati termenul de predare si locul unde trebuie predate chestionarele. Daca lansati o chestionare on-line, scrieti adresa la care se vor putea trimite raspunsurile. De asemenea, specificati care este termenul-limita de completare. Comunicarea rapida a rezultatelor chestionarii demonstreaza o buna politica de informare.

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
instiintareangajatichestionare

Data aparitiei: 13 Decembrie 2010
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Comunicat intern (instiintarea personalului cu privire la demararea actiunii de chestionare) Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Spor de fidelitate. Conditii de acordareIntrebare: Se poate acorda sporul de fidelitate in cadru firmei trimestrial daca nu se transmite in Revisal?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Remuneratia minima pentru zilieri aprilie 2024. Mod calcul durata prestare activitateIntrebare: O SRL lucreaza cu zilieri pe caen 5610. Care este remuneratia minima pt zilieri in anul 2024? Cele 90 de zile in care o persoana poate lucra la o firma este pe an calendaristic, adica la 01.01.2024 se ia de la zero evidenta, sau trebuie tinut cont si de lunile anterioare din anul precedent?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]