Peste 2.000 de locuri de munca puse la dispozitie de primaria Bucurestiului

locuri de munca bucurestitarg locuri de munca bucuresti 2017
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vesti bune pentru bucuresteni, in contextul in care si-ar putea gasi un job stabil in curand, avand in vedere ca Primaria organizeaza un targ in acest sens.

Asa se face ca pe 17 si 18 noiembrie, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) va organiza un targ de joburi pentru ocuparea a peste 2.000 de posturi in cadrul celor 22 de companiii administrate de PMB, informeaza Ziarul Financiar.

Practic, exista in jur de 100 de posturi pentru fiecare companie. Bucurestenii trebuie sa stie ca intrarea la Targul de Joburi organizat de PMB este libera intrarea si se va desfasura in incinta Spatiului Expozitional al Institutului National de Statistica din Bucuresti:

„Pentru participantii aflati in cautarea unui loc de munca sunt puse la dispozitie peste 2.000 de oferte ale angajatorilor prezenti la eveniment, atat pentru studenti, tineri absolventi de studii medii sau superioare, dar si profesionisti cu experienta, in domenii precum: constructii, imobiliar, medical, energetic, sport si agrement, turism, paza si securitate, protectie civila, publicitate, prestari servicii si nu numai. Depunerea candidaturii se va realiza prin inaintarea CV-ului actualizat, la standurile de prezentare ale Companiilor Municipale”, conform Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.


Criza fortei de munca loveste piata constructiilor. Lipsa acuta de personal afecteaza progresul

Se pare ca forta crizei de munca este un fapt in Romania, avand in vedere ca mai multe domenii se confrunta cu dificultati, atunci cand vine vorba de angajare de personal.


Antreprenorii generali in constructii din Romania semnaleaza o noua criza in piata: lipsa acuta de muncitori calificati. Conform unui studiu realizat de IBC Focus si publicat in prestigiosul Top 100 Antreprenori Generali in Constructii, 52% din antreprenori au refuzat anul acesta ofertarea de noi proiecte din lipsa de personal...citeste mai multe despre criza fortei de munca aici >>>


NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
locuri de munca bucurestitarg locuri de munca bucuresti 2017

Data aparitiei: 17 Noiembrie 2017
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Peste 2.000 de locuri de munca puse la dispozitie de primaria Bucurestiului Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]